2018. február 27., kedd 11:45

Sajtómeghívó
    Budapest, 2018. február 27., kedd (OTS) - A budapesti Osztrák Nagykövetség és az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetem meghívja a sajtó munkatársait Dr. Karin Kneissl, az Osztrák Köztársaság Európáért, integrációért és külügyekért felelős szövetségi minisztere "A földrajz visszatérése" című előadására.

    Bevezető: Balog Zoltán, emberi erőforrások minisztere
Helyszín: Andrássy Egyetem Budapest, Tükörterem
Időpont: 2018. március 1., csütörtök, 15:30
Sajtóregisztráció: pressestelle@andrassyuni.hu
További információ: https://www.andrassyuni.eu/veranstaltungen/vortrag-von-frau-karin-kneissl-aussenministerin-der-republik-osterreich.html
Nyelv: német, magyar-angol szinkrontolmácsolással

Köszöntőt mond: Prof. Dr. Dietmar Meyer rektor és Elisabeth Ellison-Kramer, az Osztrák Köztársaság nagykövete.

Moderátor: Dr. Ferdinand Trauttmansdorff nagykövet, Andrássy Egyetem Budapest
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



Forrás: OTS Üzleti Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.