OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. december 12. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2017. november 14., kedd 15:26

Stratégiai együttműködés a hazai megújuló energia anyagtudományi fejlesztéseire
    Budapest, 2017. november 14., kedd (OTS) - Az MTA Energiatudományi Kutatóközpont és az MTA Wigner Fizikai Kutatóközpont olyan stratégiai projektet indított, mely az intézetek világszínvonalú anyagfizikai, kémiai és metrológiai hátterét kihasználva új fejlesztési eredményeket adhat a megújuló energiák kutatása területén. A fejlesztés az energiaellátás biztonságára, nagyobb hatásfokú megújuló energiatermelő és tároló egységek létrehozására, valamint környezeti hatásvizsgálatára fókuszál.

    A "Stratégiai műhely a megújuló alapú energiarendszer technológiai kihívásaira" című  VEKOP-2.3.2-16-2016-00011 projekt az Európai Unió és Magyarország Kormánya közös finanszírozása keretében az Európai Strukturális és Beruházási Alapok 564 MFt-os támogatásával a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program keretében valósul meg.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.