OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2016. november 3., csütörtök 08:30

November 4-én GyerekPéntek
    Budapest, 2016. november 2., szerda (OTS) - Az Internetes Vásárlás Napját is szervező Neo Interactive digitális ügynökség új kezdeményezéséről van szó.

    November 4-én első alkalommal rendezi meg a GyerekPénteket az Internetes Vásárlás Napjával 2010 óta minden évben jelentkező Neo Interactive. Ezen a napon máshol nem elérhető akciókat kínálnak a webáruház partnerek a www.gyerekpentek.hu oldalon. Az Internetes Vásárlás Napjához képest változást jelent, hogy ezúttal kifejezetten olyan ajánlatokkal jelentkeznek az e-kereskedők, amelyek a család legkisebb tagjainak karácsonyi megajándékozását segítik, legyen szó játékokról, könyvekről vagy épp ruhákról.

"Idén novemberről októberre hoztuk előre az Internetes Vásárlás Napját, amely szokás szerint nagy érdeklődéssel találkozott az online vásárlók oldaláról. Ugyanakkor a hagyományos karácsony előtti akciózós időszakban is kínálni akartunk egy találkozási lehetőséget a webáruházak és a vásárlók számára. A témaválasztás azért esett a gyerekeknek szóló termékekre, mert ugyan az ünnep mindenki számára fontos, de a család legkisebbjei várják a legjobban. Megérdemlik, hogy minőségi időt töltsünk velük. Ezt mi azzal támogatjuk, hogy segítünk időben letudni az ajándékvásárlást, hogy ezzel is nyugodtabb legyen a családi karácsony" - mondta Soós Gergely, az esemény ötletgazdája, a neo alapító-ügyvezetője.

További információ:

Soós Gergely, ügyvezető
Neo Interactive
+36.1.789.5000
+36.20.365.7347
soos.gergely@neo-interactive.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.