2024. április 30. kedd

2014. szeptember 29., hétfő 15:02

150 ezren ülnék körbe a KöBE születésnapi tortáját
    Budapest, 2014. szeptember 29., hétfő (OTS) - A 18. születésnap a felnőtté válás jelképe, így rendkívül fontos ünnepnap a családok életében. Nincs ez másként KöBE köreiben sem, noha az Egyesület már a megszületése első pillanatától kezdve a nagykorúakra jellemző felelősséggel végzi munkáját. A KöBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület elnöke, Ádám Imre a "születésnapi ajándékukról is nyilatkozott a szeptember 24-én esedékes jubileum kapcsán:

"Valószínűleg a világ legnagyobb tortáját kellene elkészítenünk, ha a számunkra legfontosabb vendégeket, a több mint 150 ezer ügyfelünket kínálnánk meg az ünnepségen. Elsősorban őket ünnepeljük, hiszen nekik köszönhetően lett a KöBE Magyarország legnagyobb magyar tulajdonú, nem életbiztosítója. Kevesen tudják, hogy jelenleg Magyarországon a magyar tulajdonban levő biztosítók részaránya kisebb mint 4% (!). Ennek tükrében különösen nagy siker az elmúlt 18 év, hiszen a magyar magánemberek, a tagok szerveződéséből létrejött biztosító évek óta növekszik és kiválóan megállja a helyét a nemzetközi vállalatokkal szemben is.

Ez igaz az általunk kezelt több mint 180 ezer szerződés bármelyikére, legyen szó a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításról, lakásbiztosításról, cascóról, vagy akár a speciális fuvarozó szakmai biztosításokról.

Az Egyesület működési kereteinek megfelelően mi az elkövetkező években sem a nyereség kitermelésében, hanem sikeres gazdálkodáson alapuló minőségi szolgáltatásnyújtásban leszünk érdekeltek.

Az egyesületi szellemiség a szolgáltatási körben már régóta megjelenik.  Ma például egyetlen más biztosító sem mondhatja el magáról, hogy saját gépjárműjavítóval rendelkezik a biztosítottak költségeinek alacsonyan tartása érdekében.

A KöBE több szakmai vélemény szerint az iparág egyik leginnovatívabb szereplője. Az elkövetkező időszakban e területeken is újabb jelentős lépésekre készülünk. Meggyőződésem, hogy a gyorsan növekvő egyesületi tagságunknak jó oka lesz az ünneplésre, akár már az újabb születésnapunk előtt is."

Bővebb információ:
Baranyai Eszter, kommunikációs vezető