OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. szeptember 29., hétfő 15:02

150 ezren ülnék körbe a KöBE születésnapi tortáját
    Budapest, 2014. szeptember 29., hétfő (OTS) - A 18. születésnap a felnőtté válás jelképe, így rendkívül fontos ünnepnap a családok életében. Nincs ez másként KöBE köreiben sem, noha az Egyesület már a megszületése első pillanatától kezdve a nagykorúakra jellemző felelősséggel végzi munkáját. A KöBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület elnöke, Ádám Imre a "születésnapi ajándékukról is nyilatkozott a szeptember 24-én esedékes jubileum kapcsán:

    "Valószínűleg a világ legnagyobb tortáját kellene elkészítenünk, ha a számunkra legfontosabb vendégeket, a több mint 150 ezer ügyfelünket kínálnánk meg az ünnepségen. Elsősorban őket ünnepeljük, hiszen nekik köszönhetően lett a KöBE Magyarország legnagyobb magyar tulajdonú, nem életbiztosítója. Kevesen tudják, hogy jelenleg Magyarországon a magyar tulajdonban levő biztosítók részaránya kisebb mint 4% (!). Ennek tükrében különösen nagy siker az elmúlt 18 év, hiszen a magyar magánemberek, a tagok szerveződéséből létrejött biztosító évek óta növekszik és kiválóan megállja a helyét a nemzetközi vállalatokkal szemben is.

Ez igaz az általunk kezelt több mint 180 ezer szerződés bármelyikére, legyen szó a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításról, lakásbiztosításról, cascóról, vagy akár a speciális fuvarozó szakmai biztosításokról.

Az Egyesület működési kereteinek megfelelően mi az elkövetkező években sem a nyereség kitermelésében, hanem sikeres gazdálkodáson alapuló minőségi szolgáltatásnyújtásban leszünk érdekeltek.

Az egyesületi szellemiség a szolgáltatási körben már régóta megjelenik.  Ma például egyetlen más biztosító sem mondhatja el magáról, hogy saját gépjárműjavítóval rendelkezik a biztosítottak költségeinek alacsonyan tartása érdekében.

A KöBE több szakmai vélemény szerint az iparág egyik leginnovatívabb szereplője. Az elkövetkező időszakban e területeken is újabb jelentős lépésekre készülünk. Meggyőződésem, hogy a gyorsan növekvő egyesületi tagságunknak jó oka lesz az ünneplésre, akár már az újabb születésnapunk előtt is."


Bővebb információ:
Baranyai Eszter, kommunikációs vezető
tel.: +36 (1) 886-6658
mobil: +36 (70) 675-0439
e-mail: baranyaie@kobe.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.