OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. május 25. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2014. július 31., csütörtök 12:38

Projekt indítás Pilisborosjenőn
    Pilisborosjenő, 2014. július 31., csütörtök (OTS) - Zöldben a Pilisben  - avagy megújuló energiával kombinált energiahatékonysági beruházás Pilisborosjenőn c. Projekt elindult.

    Az Új Széchényi Terv keretében, több mint 75 mFt támogatással két (Iskola, Óvoda) - mára már elavult technológiával - épült ingatlan energetikai korszerűsítését (EPS hőszigetelés , nyílászáró csere, LED világítás, új kondenzációs gázkazán, helyi szabályozók) valósítjuk meg és megújuló energia (napelem, napkollektor) hasznosításával párosítva a XXI. századi környezeti elvárásoknak megfelelő energiafogyasztás csökkenést érünk el, mely nem csak környezeti szempontból előnyös, de az Intézmények gazdaságos működtetése és fenntarthatósága szempontjából is fontos. Komoly eredményeket várunk a gáz és villamos energiafogyasztás terén és összességében 79,86 t/év ÜHG kibocsátás csökkenéséhez járulunk hozzá. Mindezen előnyök a jelenlegi alkalmazottakon, és idejáró gyermekeinken felül, közvetve további - havi - közel 500 látogatónak jelent komfortosabb, élhetőbb környezetet intézményeinkben.

Projekt adatok:
Projekt címe: Zöldben a Pilisben - avagy megújuló energiával kombinált energiahatékonysági beruházás Pilisborosjenőn
Projekt kódja: KEOP-5.5.0/B/12-2013-0027
Támogatás mértéke: 75 613 792,-Ft
Megvalósítás tervezett ideje: 2014.07.10 - 2014.12.31

Intézmény megnevezése: Pilisborosjenő Község
Önkormányzata
Telefon: +36 06-26-336-028
E-mail:hivatal@pilisborosjeno.hu
Honlap: www.pilisborosjeno.hu
Cím: H-2097 Pilisborosjenő, Fő út 16.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.