OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2014. március 27., csütörtök 10:31

Android alkalmazás E-útdíj fizetéshez
    Budapest, 2014. március 27., csütörtök (OTS) - Az okostelefonokra ingyenesen letölthető "Skyguard  útdíjkapcsoló" elnevezésű alkalmazás segítségével a hazai HU-GO rendszerben bármikor könnyedén ellenőrizhetjük és módosíthatjuk a díjfizetést befolyásoló legfontosabb paramétert: a járművek tengelyszámát.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20140327_001.jpg

    A Nemzeti Útdíjfizetési Zrt. által üzemeltetett HU-GO rendszerben a 30 napos tesztidőszakot követően a mai nappal hivatalosan is útjára indult az Auto Securit Zrt., mint Bevallási közreműködő által kifejlesztett többnyelvű mobil applikáció - jelentette be a társaság vezérigazgatója.

    Varga László kifejtette: "Elsődlegesen arra a problémára kerestük a megoldást, hogy a fuvarozók elkerülhessék a helytelen tengelyszám beállítás miatti bírságokat, amely a NÚSZ Zrt. legfrissebb közlése szerint ( http://utdijhirek.hu ) a jogosulatlan úthasználattal érintett esetek 16,5%-át teszik ki. Ilyen bírságokat például akkor szab ki a rendőrség, ha a pótkocsi vagy vontatmány le- ill. felkapcsolása esetén az utazás megkezdése előtt  a fuvarozók nem adják meg a helyes tengelyszámot (4 tengellyel közlekednek, de 2 tengelyesen maradt a kategória beállítása)." A hazai E-útdíj rendszerben jelenleg kétféleképpen lehet módosítani a tengelyszámot: a HU-GO internetes felületén, vagy Bevallási közreműködő segítségével, amely lehet OBU fedélzeti eszközön történő beállítás, illetve a legújabb módon: a "Skyguard  útdíjkapcsoló" mobil alkalmazás segítségével. Használata egyszerű: miután letöltöttük a Play Áruházból az applikációt, regisztráljuk magunkat és járműveinket, aztán egy-két gombnyomással bármikor ellenőrizhetjük és módosíthatjuk valamennyi hozzánk rendelt jármű tengelyszámát. Varga László továbbá hozzátette: "Androidos fejlesztéseink gőzerővel folytatódnak, mivel a közeljövőben szeretnénk további olyan extra funkciókat biztosítani a fuvarozóknak, amivel könnyedén ellenőrizhetik útdíjfizetésüket vagy optimalizálhatják e-útdíj költségeiket."
    
    Applikációnk díjmentesen elérhető az Auto Securit Zrt. útdíjfizetős ügyfeleinek, illetve valamennyi OBU Easy fedélzeti eszközt használó ügyfélnek más Bevallási közreműködő esetében is, amely összességében több mint 13.000 db gépjármű számára biztosítja ezen kényelmi szolgáltatás elérhetőségét.

www.skyguard.hu/e-utdij/
    
-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.