OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2013. november 27., szerda 10:29

ECR-Trade Kft. sajtóközleménye pénztárgép felhasználók felé
    Budapest, 2013. november 27., szerda (OTS) - Szeretnénk tájékoztatást adni az online pénztárgép cserével kapcsolatos információkról, aktuális megrendelési lehetőségekről. Megrendelések kizárólag a NAV eBEV felületén keresztül történhetnek. 2013. november 28-tól 10.000db Euro-150TE Flexy típusú online pénztárgép 100.000,- Ft + ÁFA egységáron rendelhetővé válik az 50.000Ft-os támogatásra nem jogosultak számára.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20131127_001.jpg

A támogatott ügyfelek 125.000,- Ft +ÁFA/db áron tudnak NAV eBEV felületén keresztül rendelni Euro-150TE Flexy típusú online pénztárgépet. Ebben az esetben, ezen ügyfeleknek ÁFA visszaigénylést követően, 75.000,- Ft nettó összegbe kerül a pénztárgép, 50.000Ft állami támogatás esetén.

Az ECR-Trade Kft. a nem támogatott ügyfelek számára, 2013. november 28-tól kezdődően eBEV-en keresztül, 10.000db Euro-150TE Flexy típusú online pénztárgép esetén, 100.000Ft + ÁFA/db egységáron tud 25.000,- Ft támogatást biztosítani a megrendeléshez, a Nemzetgazdasági Minisztériummal megkötött de minimis szerződés keretén belül. Továbbá tájékoztatjuk az állami támogatásra nem jogosult ügyfeleinket, hogy akik megrendelték korábban az Euro-150TE Flexy online pénztárgépet, visszamenőleges hatállyal a fenti kedvezményben részesülnek. A de minimis szerződési feltételek értelmében 1 adószámon max. 2db kedvezményes árú pénztárgép vásárolható.

A de minimis program keretében történő megrendeléseket 2014-ben tudjuk kiszolgálni, ezért a jelenleg hatályos szabályozás szerint a támogatott ügyfelek nem tudják igénybe venni a de minimis keretén belüli kedvezményt, hiszen az állami támogatás felhasználásának határideje 2013. december 31.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.