OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. november 21., csütörtök 09:37

A Hurricane Electric hat internetes adatkicserélő központtal való összeköttetés létesítésével jelentős mértékben bővíti nemzetközi internetes gerinchálózatát Kelet-Európában
    Budapest, Magyarország, Szófia, Bulgária és Bukarest, Románia, 2013. november 21., csütörtök (Business Wire/OTS) - A hálózat mostani bővítése rövidebb válaszidőt és kevesebb routerugrást eredményez a kelet-európai ügyfelek számára - A világ legnagyobb IPv6-natív Internet gerinchálózatának üzemeltetője, és az egyik piacvezető kolokációs szolgáltató, a Hurricane Electric ma bejelentette, hogy a Budapest Internet Exchange-dzsel (BIX), a Balkan Internet Exchange-dzsel (B-IX), a Bulgarian Internet Exchange-dzsel (BIX.BG), az InterLAN Exchange-dzsel, a NetIX-dzsel és a Romanian Network Internet Exchange-dzsel (RoNIX) való összeköttetés létrehozása révén tovább erősíti kelet-európai jelenlétét.

    A hálózatbővítés jobb hibatűrést, kiegyensúlyozottabb terheléselosztást és hatékonyabb szűkkeresztmetszet-kezelést tesz lehetővé a Hurricane Electric számára IPv4 és IPv6 hozzáférési szolgáltatásának biztosítása során. Az új összeköttetések ugyanakkor rövidebb válaszidőt és kevesebb routerugrást eredményeznek az internetes adatcsere-forgalom során mind az öt helyszínen. Ezen felül a közvetlen összeköttetési útvonalak révén bővül a Hurricane Electric infrastruktúrája és szolgáltatási palettája is.

"Ez a bővítés lehetővé teszi a BIX, B-IX, BIX.BG, InterLAN Exchange, NetIX és a RoNIX ügyfelei számára, hogy hozzáférjenek a Hurricane Electric hatalmas nemzetközi hálózatához, és nagyobb sávszélességgel, rövidebb válaszidőkkel cserélhessenek adatokat" - magyarázta Mike Leber, a Hurricane Electric elnöke. "Ügyfeleink részéről szerte a világon egyre nagyobb igény jelentkezik az internetes hozzáférési opciók iránt, és a Hurricane Electric örömmel elégíti ki ezeket az igényeket, igyekezve minél teljesebb körű szolgáltatások biztosítására.


Amit a Hurricane Electric-ről tudni kell

A Hurricane Electric, amelynek központja Fremontban, Kalifornia államban található, saját nemzetközi IPv4 és IPv6 hálózatot működtet, és a bekötött hálózatok száma alapján a világon a legnagyobb IPv6 gerinchálózat-üzemeltetőnek számít. A Hurricane Electric nemzetközi hálózata 60 fő csatlakozási ponttal rendelkezik, és több mint 3200 különböző hálózattal bonyolít közvetlen forgalomcserét. A rugalmas száloptikai topológiát alkalmazó Hurricane Electric nem kevesebb, mint négy Észak-Amerikát átszelő redundáns útvonallal rendelkezik, két külön útvonallal az Amerikai Egyesült Államok és Európa között, és több gyűrűhálózattal Európában és Ázsiában.

Szerteágazó nemzetközi hálózatán felül a Hurricane Electric két saját tulajdonú adatközpontot is működtet Fremontban, Kalifornia államban, ideértve a Fremont 2-t, amely a cég legújabb, 18720 m2 alapterületű létesítménye. A Hurricane Electric ugyanazon a csatlakozáson keresztül kínál 10 Gbps sebességű IPv4 és IPv6 tranzitmegoldásokat is.

A Hurricane Electric-ről további információkért kérjük, látogasson el a http://he.net internetes oldalra.


Kapcsolat
Milldam Public Relations LLC
Adam Waitkunas, 978-369-0406 (office voice)
978-828-8304 (mobile)
adam.waitkunas@milldampr.com


Forrás: Hurricane Electric

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.