OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. november 18., hétfő 10:00

Az orosz Polgári Légiközlekedési Hatóság alkalmasnak minősítette a SAT-ot E-Jet karbantartási képzés nyújtására
    Zürich, 2013. november 18., hétfő (APA/OTS) - Az Oroszországi Föderáció Polgári Légiközlekedési Hatósága tanúsítványt adott ki a Swiss AviationTraining (SAT) számára, melyben alkalmasnak minősítette a céget arra, hogy karbantartási képzést nyújtson az Embraer 170-es és 190-es repülőgéptípusról. A SAT műszaki személyzet számára kidolgozott, gyakorlati kérdéseket előtérbe helyező, B1, B2, B3 és C kategóriákra vonatkozó alap- és továbbképző E-Jet tanfolyama november 6-án kapta meg az orosz Polgári Légiközlekedési Hatóság hivatalos jóváhagyását.

    A SAT karbantartási tanfolyama megfelel az EASA szabályzat 147-es része összes rendelkezésének, valamint az ezeknek megfelelő kínai (CAAC 147-es rész) és ausztráliai (CASA 147-es rész) követelményeknek, és ez idáig már számos nemzeti légiközlekedési hatóság jóváhagyását nyerte el. A most kiadott tanúsítvány, amely egyelőre két évre szól, lehetővé teszi a SAT számára, hogy tovább bővítse az orosz piacon kínált E-Jet képzési termékei és szolgáltatásai körét.

"Az orosz Polgári Légiközlekedési Hatóság által az Embraer 170-es és 190-es műszaki képzésünkre vonatkozóan kiadott tanúsítvány megerősítése annak, hogy cégünk magas minőségű, kiemelkedő képzési módszereket alkalmaz" - hangsúlyozta Manfred Brennwald, a SAT vezérigazgatója. "Ez a most megkapott jóváhagyás lehetővé teszi számunkra, hogy továbbfejlesszük E-Jet képzési szolgáltatásainkat, és egy újabb lépéssel közelebb visz minket ahhoz, hogy teljes körű szolgáltatásokat nyújtó E-Jet kompetencia központként működhessünk."

Multimédiás képzési módszereivel a SAT olyan hatékony, valósághű, gyakorlati megközelítést alkalmazó műszaki képzést biztosít, amely a lehető legnagyobb mértékben igazodik az ügyfelek egyedi igényeihez. A B1, B2, B3 és C kategóriájú jogosultsági osztály alapján végezhető karbantartási munkákat oktató tanfolyamok, amelyek most elnyerték az orosz hatóságok jóváhagyását, teljes körűen felkészítik a műszaki személyzetet az Embraer 170-es és 190-es repülőgéptípusokkal kapcsolatos bonyolult karbantartási feladatok elvégzésére.

A SAT által az ügyfelek igényeinek messzemenő figyelembe vételével kialakított műszaki képzési programok modern web alapú oktatási módszereket alkalmaznak, és a résztvevőket sokéves gyakorlati operatív tapasztalatokkal rendelkező, magasan képzett és nagy tudású oktatók segítik a tananyag elsajátításában. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy a SAT E-Jet karbantartó személyzet számára kínált alap- és továbbképző tanfolyamai a legkeresettebb kurzusok közé tartoznak.


A SWISS AviationTraining az EASA szabályzat 147-es része szerinti oktatói jogosítással rendelkező szervezet, amelyet a kínai és ausztráliai kormány is elismert karbantartás-oktató szervezetként. A SAT modulokból felépülő műszaki képzési programja teljes mértékben megfelel az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (European Aviation Safety Agency [EASA]) szabályzata 66-os részében foglalt követelményeknek, és az azt sikeresen elvégzők jogosulttá válnak légijármű-karbantartói engedélyük meghosszabbítására, illetve megtartására számos légijármű-típus tekintetében.


A SWISS AviationTraining a Swiss International Air Lines Ltd. száz százalékos tulajdonú leányvállalata. A Manfred Brennwald vezérigazgató irányításával működő társaság bázeli és zürichi irodái alap- és továbbképzést nyújtanak kereskedelmi légi fuvarozásra szolgáló légi járművek pilótái, légi járművek kabinszemélyzete, repülőgép-szerelők és vállalatok számára. Alap és típustanfolyamok vezetésére jogosult jóváhagyott, oktató szervezetként (flight training organization/type rating training organization [FTO/TRTO]), a Swiss AviationTraining kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik a különféle képzések terén, és ügyfelei közt számos svájci és nemzetközi légitársaság, valamint egyéb üzleti szektorokban tevékenykedő társaságok is megtalálhatók.


Médiakapcsolat:
Uschi Roth
Head of Corporate & Marketing Communications

Swiss AviationTraining Ltd.
CH-8058 Zurich Airport
Phone +41 44 564 5803
Mobile +41 79 820 11 74

communications@swiss-aviation-training.com
www.swiss-aviation-training.com
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.