OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 8. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. november 13., szerda 10:16

A Western Union támogatja a Haiyan tájfun áldozatainak megsegítésére irányuló segélyprogramokat (1. rész)
    Englewood, Colorado állam, 2013. november 13., szerda (Business Wire/OTS) - A The Western Union Foundation (Western Union Alapítvány) 100.000 USA dollár összegű adományt biztosít a Save the Children nemzetközi nonprofit gyermekjogvédő szervezet és hasonló mértékű adóból leírható adományt a katasztrófa által sújtott régiót támogató civil szervezetek számára/Díjmentes* pénzátutalás a Fülöp-szigetekre a segélyprogramban részt vevő Western Union ügynököknél és egyes országokban a WesternUnion.com internetes oldalon keresztül

    A The Western Union Company ma bejelentette egy több elemből álló segélyprogram elindítását, melynek célja a Fülöp-szigeteken végigsöprő Haiyan tájfun által leginkább sújtott családok és közösségek megsegítését célzó katasztrófaelhárítási erőfeszítések támogatása. A program keretében a Western Union Alapítvány segélyt nyújt, a Western Union díjmentes* pénzátutalási szolgáltatást biztosít magánszemélyek által küldött adományok esetében, és a Western Union® alkalmazottai és ügynökei magánadományaikkal járulnak hozzá a bajbajutottak megsegítéséhez.


A Western Union Alapítvány adományozási tevékenysége

A Western Union Alapítvány 100,000 USA dollár összegű alapítványt biztosít a Save the Children szervezet számára a szervezet Fülöp-szigeteken végzett gyorssegély-programja támogatására, melynek keretében alapvető szükségleti cikkeket, élelmiszert és vizet juttatnak el a katasztrófa áldozataihoz.


Magánszemélyek bevonására irányuló nemzetközi kezdeményezés

A hét folyamán, illetve 2013. november 30-ig a családjuknak és szeretteiknek a Fülöp-szigetekre pénzt küldő magánszemélyek számára a The Western Union Company díjmentes * pénzátutalási szolgáltatást biztosít a programban részt vevő Western Union ügynökök irodáiban a Karib- szigeteken, Cipruson, Görögországban, Olaszországban, Malajziában, Portugáliában, Szingapúrban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. Az Egyesült Államokban a pénzátutalást indító magánszemélyek az ügynöki irodákban a HAIYANRELIEF promóciós kód megadásával vehetik igénybe a díjmentes szolgáltatást. A díjmentes szolgáltatási programban részt vevő további országokról a következő napokban az internetes közösségi oldalakon tájékozódhatnak az érdeklődők.

Díjmentes pénzátutalás a Fülöp-szigetekre a fenti időszakban a WesternUnion.com internetes oldalról is indítható  Ausztráliában, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. Az online ügyletet indító magánszemélyek az Egyesült Államokban a HAIYANRELIEF promóciós kód megadásával, míg Ausztráliában és az Egyesült Királyságban a HAIYANRELIEF2013 promóciós kód megadásával vehetik igénybe a díjmentes pénzátutalási szolgáltatást.

Ugyanakkor az Egyesült Államokban a Western Union díjmentes adománygyűjtő programot is indított az Amerikai Vöröskereszt Fülöp-szigeteki nemzetközi segélyezési erőfeszítéseinek támogatása céljából. Az Egyesült Államokban az adományozók akár 5.000 USA dollárt is átutalhatnak díjmentesen a segélyprogramban részt vevő Western Union ügynökök irodáiban az Amerikai Vöröskereszt számlájára.

Az adományaikat az ügynöki irodákban átutaló magánszemélyeknek ki kell tölteniük a Western Union átutalási formanyomtatvány kék színű részét, ahol a vállalat neveként az "American Red Cross" nevet kell feltüntetniük, városkódként pedig a "REDCROSS DC" szavakat kell beírniuk. A számlaszám rovatban a következő szavakat kell megadni: "Disaster Relief".


A Western Union alkalmazottainak és ügynökeinek bevonására irányuló kezdeményezés

A humanitárius segítségnyújtás ösztönzése és bátorítása érdekében 2013. november 30-ig a The Western Union Company az alkalmazottai és ügynökei által a Western Union Alapítványhoz a Fülöp-szigeteki katasztrófaelhárítási erőfeszítések támogatása céljára eljuttatott adományokat kétszer akkora összegű adománnyal egészíti ki.

A Western Union ugyanakkor arra bátorítja ügynökeit, hogy fogjanak össze a segélyprogramok támogatása érdekében. A Western Union Üzleti partnereinek adományozási programja (Western Union Foundation Business Partner Giving) keretében az Alapítvány a katasztrófa által sújtott régióban katasztrófaelhárítási tevékenységet végző civil szervezetek számára adóból leírható adományként biztosított minden egyes dollárhoz hozzátesz egy dollárt.(folyt.)



2013. november 13., szerda 10:17

A Western Union támogatja a Haiyan tájfun áldozatainak megsegítésére irányuló segélyprogramokat (2. rész)
    Englewood, Colorado állam, 2013. november 13., szerda (Business Wire/OTS) -

    "A Haiyan, a Fülöp-szigeteken végigsöprő tájfunok közt az eddigi egyik legsúlyosabb és legpusztítóbb szupervihar, hatalmas károkat okozott és súlyos emberáldozatot követelt. A Western Union saját programmal igyekszik támogatni a vihar elvonultával elkezdődő azonnali kárenyhítési erőfeszítéseket: élelmiszereket, vizet és alapvető szükségleti cikkeket juttat el a katasztrófa által leginkább sújtott családoknak és gyermekeknek" - mondta el Patrick Gaston, a Western Union Alapítvány elnöke.

"Cégünk elkötelezett az általunk szolgált közösségek segítése iránt, átérezzük a Fülöp-szigetek lakóinak szenvedéseit, és a szerte a világon élő filippino közösségek aggódását ebben a nehéz helyzetben." Az azonnali segítségnyújtáson felül a Western Union ügynökeivel, alkalmazottaival és különféle nonprofit segélyszervezetekkel vállvetve azon dolgozunk, hogy támogatást biztosítsunk a katasztrófa sújtotta területen a helyreállítást és újjáépítést célzó kezdeményezések számára" - zárta nyilatkozatát Patrick Gaston.

*A Western Union normál tevékenysége során a valutaátváltásért díjat számít fel, ezért előfordulhat, hogy a díjmentes szolgáltatás az aktiválás késése miatt nem vehető azonnal igénybe.

Előfordulhat, hogy a Fülöp-szigeteken található egyes Western Union ügynöki irodák a Haiyan tájfun okozta pusztítás miatt átmenetileg nem működőképesek, illetve nem rendelkeznek elegendő mennyiségű pénzeszközzel.


Amit a Western Union-ról tudni kell

A Western Union Company (NYSE: WU) piacvezető cég a nemzetközi készpénzátutalások bonyolítása terén. Vigo, Orlandi Valuta, Pago Facil és Western Union Business Solutions márkanevet viselő pénzátutalási szolgáltatásokat biztosító leányvállalataival együtt a Western Union gyors, megbízható és kényelmes pénzküldési és pénzfelvételi, fizetési és pénzutalvány-beváltási szolgáltatásokat nyújt világszerte mind magánszemélyek, mind vállalkozások számára. 2013. szeptember 30-i állapot szerint a Western Union, a Vigo és az Orlandi Valuta márkanév alatt nyújtott szolgáltatások egy megközelítőleg 515.000 ügynököt magába foglaló hálózatba tartozó, a világ 200 országában és területén üzemelő irodákban, ki- és befizetőhelyeken, valamint mintegy 115.000 ATM-en keresztül vehetők igénybe. 2012-ben a The Western Union Company világszerte 231 millió tranzakciót bonyolított le lakossági ügyfelek (magánszemélyek) között 79 milliárd USA dollár értékben, és 425 millió üzleti fizetési ügyletet. Tevékenységéről további információk a www.Westernunion.com internetes oldalon találhatók.


Amit a The Western Union Alapítványról tudni kell

A Western Union Alapítvány célja egy olyan jobb világ létrehozása, ahol az álmok megvalósítását lehetővé tévő üzleti lehetőségek kiaknázása nem csak néhány ember privilégiuma, hanem mindenki számára alapvető jog. A Western Union nevével fémjelzett program, az Education for Better (Oktatás a jobb életért) elindításával, és a The Western Union Company, annak alkalmazottai, ügynökei és üzleti partnerei támogatásával a Western Union Alapítvány e célkitűzés valóra váltásán munkálkodik: az oktatás támogatására és a katasztrófák áldozatainak megsegítésére irányuló erőfeszítései révén egy jobb jövő biztosítására törekszik. A társadalmat szolgáló közös kezdeményezéseinkkel igyekszünk jobbá tenni az egyének, a családok és közösségek életét szerte a világon. Megalapítása óta a Western Union Alapítvány több mint 9,12 millió dollárt biztosított adomány vagy egyéb támogatás formájában mintegy 2.682 civil szervezetnek több mint 133 országban és területen. A Western Union Alapítvány az Egyesült Államok Szövetségi adótörvénye 501(c)(3) paragrafusa szerinti önálló, egyesült államokbeli jótékonysági szervezet. További információkért kérjük, látogasson el a www.westernunionfoundation.org internetes oldalra.
WU-G
WU-P

Kapcsolat
Western Union Company
Andrew Silver, 720-332-4119
andrew.silver@westernunion.com


Forrás: Western Union Company

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.