OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. november 6., szerda 12:54

A TransRe engedélyt kapott szingapúri fiókirodája megnyitására - A regionális hálózat legújabb tagja a helyi biztosítók és brókerek jobb kiszolgálását biztosítja
    New York, 2013. november 6., szerda (Business Wire/OTS) - A TransRe ma bejelentette, hogy a Szingapúri Pénzügyi Hatóság (Monetary Authority of Singapore) engedélyezte ötödik régióbeli egységének megnyitását, így Hongkong, Sanghaj, Sydney és Tokió mellett most már Szingapúrban is fog működni fiókirodája.

    Paul Bonny, a TransRe Európáért és Ázsia / Csendes-óceáni térségért felelős elnöke a következőket nyilatkozta: "Az elmúlt 35 évben globális irodahálózatot építettünk ki azzal a céllal, hogy a helyi ismeretek és kapcsolatok, valamint a nemzetközi tapasztalatok és rálátás kombinálása révén jobb szolgáltatásokat nyújthassunk a helyi biztosítók és brókerek számára. Ázsiában a biztosítási piac, és a piacra belépők száma hihetetlen ütemben növekszik, és Szingapúr ideális viszontbiztosítási központnak ígérkezik. Biztos vagyok abban, hogy új irodánk hozzájárul meglévő régióbeli kapcsolataink erősítéséhez és bővítéséhez."

Andy Taylor, a TransRe Ázsia / Csendes-óceáni térségért felelős biztosítási főtisztviselője hozzáfűzte: "Nagy örömünkre szolgált, hogy megkaptuk a fióknyitási engedélyt. A biztosítási ágazat fontos részét képezi a szingapúri gazdaságnak, így örülök, hogy cégünk is az ágazat szereplője lehet. Nagy várakozással tekintek a szingapúri tevékenységünk kiterjesztésével és az iroda, a helyi termékportfólió és a helyi csapat növekedésének támogatásával kapcsolatos feladatok, és a fiókiroda igazgatójával, Rob Saville-jel való együttműködés elé."

Üzleti kapcsolatfelvétel:
Robert Saville, SVP and Branch Manager          
T (65) 6407 1085
rsaville@transre.com
8 Marina View
Asia Square Tower 1, Level 07-04
Singapore 018960        
                      

Amit a TransRe-ről tudni kell

A TransRe a Transatlantic Holdings, Inc. és leányvállalatai (ideértve a Transatlantic Reinsurance Company-t [Transatlantic Viszontbiztosítási Társaság]) márkaneve. Az Alleghany Corporation (NYSE-Y) 100%-os tulajdonában lévő TransRe viszontbiztosítási ügyletekkel foglalkozó vállalat, amelynek központja New York-ban található, és tevékenysége kiterjed a világ minden tájára. A TransRe 1978-as alapítása óta magas szintű szaktudással és kreatív megoldásokkal támogatja ügyfeleit a legmegfelelőbb vagyon- és baleset-biztosítási fedezet kialakítása terén. További információkért, kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.transre.com.

Kapcsolat
TransRe
Thomas V. Cholnoky, 212-365-2292

Forrás: TransRe

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.