OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. október 30., szerda 09:02

Öt százalékkal nő a Schwarzmüller 2013. évi forgalma (2. rész)
    Freinberg, 2013. október 30., szerda (APA/OTS) -

    A 2014-es évre tervezett növekedés

    Jongert 2014-re az alappiacokon végzett értékesítési tevékenységek szisztematikus bővítését tervezi. A földrajzi terjeszkedést túlnyomórészt a vállalat saját erőforrásaiból kívánják finanszírozni, Jongert azonban elmondta, hogy ugyanakkor felmérik az értékesítési partnereikkel bizonyos területeken kínálkozó együttműködési lehetőségeket is. A nagyobb kereslettel párhuzamosan növekedő szintű vevői igények miatt a Schwarzmüllernek még nagyobb mértékben kell javítania termelési folyamatainak hatékonyságát" - magyarázta Jongert. "Ugyanakkor nem engedhető meg, hogy a rövidebb készletforgási idő negatív hatással legyen a Schwarzmüller termékek minőségére. Jongert egyik elképzelése ezért az, hogy a rendelkezésre álló erőforrásokat és know-how-t termékszegmensenként kell fókuszálni. "A 2014-es évben elérhetjük azt a dinamizmust, amelyet a szektor megkíván. Ehhez minden tényező adott a számunkra" - hangsúlyozta Jongert.

További információk

Dr. Thomas Lindinger, Wilhelm Schwarzmüller GmbH, Hanzing 11, A-4785 Freinberg.

Telefon: +43-7713-800-8122. Fax +43-7713-800-991-8122.

E-mail: thomas.lindinger@schwarzmueller.com


    A Schwarzmüller Vállalatcsoport Európa legnagyobb haszongépjármű-gyártója, amely 20 európai országban van jelen, és a vontatott haszongépjárművek értékesítése terén az egyik vezető cég Közép-, Délkelet- és Kelet-Európában. A társaság évente mintegy 7000 haszongépjárművet állít elő, több mint 1600 alkalmazottat foglalkoztat, és körülbelül 230 millió euró értékű csoportszintű (konszolidált) árbevétellel rendelkezik. A síkplatós, billenő, hűtős, tartályos, alacsony rakfelületű, cserefelépítményes (konténerszállító) és rönkszállító haszongépjárműveket magába foglaló kiterjedt termékpalettát a folyamatos innováció, a sok évtizedes szakmai tapasztalat alkalmazása és a legmagasabb minőség teszi vonzóvá az ügyfelek számára. Az ausztriai (Hanzing), a cseh köztársaságbeli (Zebrak) és a magyarországi (Budapest) gyártóüzemek mellett a cég szerte Európában számos szervizegységet is működtet a legfontosabb szállítási és tranzitútvonalak mentén járművei gyors javítása és a zökkenőmentes alkatrészellátás biztosítása érdekében. Ugyanakkor a vállalat rendkívül jól felszerelt bérelhető járműflottával is rendelkezik, amely révén ügyfelei bármilyen egyedi szállítási igényét képes kielégíteni. Mindezek alapján a Schwarzmüller joggal tekinthető piacvezetőnek a teljes körű szolgáltatást nyújtó pótkocsigyártók közt.

Forrás:
Schwarzmüller GmbH
      

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.