OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2013. október 28., hétfő 12:17

A DB Schenker Rail Hungária és az Audi Hungária új három éves szerződést kötnek
    Frankfurt/Győr, 2013. október 28., hétfő (OTS) - A sajátcélú vasúti pálya üzemeltetési szolgáltatásra kiírt pályázat ismételt megnyerésével a DB Schenker Rail Hungária Kft. és az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. tovább folytatják sikeres együttműködésüket.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20131028_001.jpg

    Az új szerződés futamideje három év. A világ legnagyobb motorgyárával rendelkező Audi telephely számára nyújtott teljesítmény terjedelme magába foglalja a rakodó helyek kiszolgálását, a beérkező szerelvények szétrendezését és az üzemet elhagyó, induló szerelvények összeállítását. A rendezési munkálatokat éjjel-nappal végzik. Ennek érdekében két tolatócsapat dolgozik, egyenként 12 órás váltásban, két mozdonnyal és egy tartalék tolatómozdonnyal. Igény esetén, flexibilisen maximum négy mozdony áll rendelkezésre személyzettel együtt. Emellett a DB Schenker Rail Hungária még kiegészítő szolgáltatásokat is nyújt, mint például futárszolgálatot a tehervonatok fuvarlevelei számára, vagy pedig a vagonok kisebb hibáinak helyszíni javítását.
 
    A DB Schenker Rail Hungária Kft már 2001 óta nyújt vasúti rendezési szolgáltatást, a győri Audi gyárnak.  Ennek a hosszan tartó és sikeres együttműködésnek az alapját a DB Schenker Rail magyarországi társaságának magas minőségi standardja képezi. Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. évente vizsgálja a megbízott magyarországi logisztikai szolgáltatók minőségi szintjét. Ennek keretében a DB Schenker Rail Hungária rendszeresen az első 10 között van és vasúti szolgáltatóként pedig az első helyen.

    "Nagy eredménynek számít, hogy a többi versenytárssal szemben ismét sikeresek lettünk az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. vasúti rendezési szolgáltatásának kiírásában. De ugyanakkor egyértelmű bizonyítéka annak is, hogy képesek vagyunk ügyfeleink növekvő igényeinek kielégítésére" - mondta Németh Nándor, a DB Schenker Rail Hungária Kft. ügyvezetője.

    A DB Schenker Rail Hungária Kft. székhelye Győrben van és országszerte több telephellyel rendelkezik. A múlt év során a vállalat megszerzett minden, a nemzetközi, Magyarországra irányuló, onnan induló vagy tranzit vasúti közlekedés önálló lebonyolításához szükséges engedélyt. Ehhez társulnak még átadási megegyezések a szomszédos Ausztriában és Romániában levő fontos partnerekkel, valamint a szerb, horvát, szlovén és szlovák államvasutakkal.  A vállalatnak jelenleg több mint 80 dolgozója van, valamint saját tolatómozdony flottája.

Kiadó: DB Mobility Logistics AG
10785 Berlin, Potsdamer Platz 2, Németország
    
-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.