OTS Üzleti Sajtószolgálat
2018. május 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. május 14., kedd 16:59

A Természettudományi képzési terület mesterszakjaihoz tankönyvsorozat
    Budapest, 2013. május 14., kedd (OTS) - A TÁMOP-4.1.2.A/1-11/1-2011-0025 Interdiszciplináris és komplex megközelítésű digitális tananyagfejlesztés a természettudományi képzési terület mesterszakjaihoz című pályázatot a Szegedi Tudományegyetem vezetésével a Debreceni Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Pécsi Tudományegyetem nyújtotta be. A pályázat célkitűzései 2013. május 30-ára teljesülnek.

    Az EU-s irányelveknek megfelelően kétlépcsőssé vált egyetemi képzéshez új tantervi szerkezet párosult, amely újabb, modernebb és korszerűbben használható, jól hozzáférhető tananyagokat tett szükségessé.
    A pályázatban a természettudományi karokon közös, az egymás képzéseit tekintetbe vevő, átfogó struktúrát követő tananyagok születtek szép számban. (Összesen 43 darab) A lefedett diszciplínák: matematika, fizikus, környezettudomány, biológus, geográfus, vegyész.  A pályázat keretein belül a képzések harmonizálását célzó felmérések, tanulmányok születtek. Ezek hatására a képzések összhangba hozhatók, az intézmények közti átjárhatóság és az ekvivalenciák megállapítása egyszerűbbé válik.
    A most lezárt projekt résztvevőinek döntő része az fenti egyetemek Természettudományi Karának oktatója. A tananyagok színvonalát az fent nevezett egyetemeken kívüli, a legtöbbször más magyar felsőoktatási intézmény legkiválóbb szakembereiből álló lektorok is biztosították.

További információk:
http://www.hefop.u-szeged.hu/tamop412a_msc/index.php?menuid=2&link=projekt.html
    

------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.