OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. április 4., csütörtök 11:58

Starfactory - új musical a Thaliában
    Budapest, 2013. április 4., csütörtök (OTS) - "Starfactory" címmel új magyar musical ősbemutatójára készül a Thália Színház, melynek április első napjaiban kezdődtek meg a próbái.

    Mi történik egy könnyűzenei tehetségkutató verseny színfalai mögött? Hogy a nyertesek sorsa hogyan alakul, azt részben ismerjük, másrészt el tudjuk képzelni. De mi van a vesztesekkel?

A darab zenéjét, szövegkönyvét és dalszövegeit Gém Zoltán írta. Az elsőműves szerző musicalje elsősorban nem a profitorientált, közönség-szórakoztató műsorok kritikáját igyekszik megfogalmazni. A szerzőt jobban érdekli fiatal főszereplőinek személyes sorsa, alakuló vonzalmaik, terveik, kudarcaik. A nagybetűs életbe most induló tizen- és huszonévesek önmagukkal kerülnek szembe a történet során, némelyiküknek a szüleitől kapott értékrendet is felül kell vizsgálnia.

A kettős szereposztásban színre vitt alkotás kisebb nagyobb szerepeiben fiatal, kezdő énekes-színészek mellett komoly feladatot kapott néhány, a tehetségkutató versenyekből ismert fiatal tehetség, és néhány kiváló színművész is. Az alkotók erősen bíznak abban, hogy a "komoly kérdéseket" felvető, ugyanakkor szórakoztató, zenés-táncos előadás olyan, elsősorban fiatal nézőréteget is vonz majd, amely korábban nem érdeklődött erősen a színházi műfajok iránt.

A darabot június 1-én láthatja először a közönség a Thália Színház nagyszínpadán. Szereplők: Gubás Gabi, Vida Péter, Hunyadkürti István, Egri Bálint, Tóth Eszter, Koltai Róbert, Laklóth Aladár, Kováts Vera, Nagy Adrienn, Puskás Péter, Gulyás Attila, Baronits Gábor, Kékesi Gábor, Trecskó Zsófia, Hekler Melinda, Molnár Gyöngyi, Mező Zoltán és még sokan mások. Rendező: Horváth Péter, koreográfus: Bóbis László.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.