OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. március 29., péntek 12:45

Egészségre nevelő életmódprogram a TV2-nél (TÁMOP-6.1.2/A-09/1-KMR-2010-0434)
    Budapest, 2013. március 29., péntek (OTS) - A projekt az MTM-SBS Televízió Zrt. megvalósításában a TV2 és a társadók munkavállalóinak egészségnevelése, szemléletformálása érdekében került megvalósításra. A megvalósítás egy egész cégre kiterjedő egészségfejlesztési tervre épült, melyet több program, tanácsadás és szakértők bevonása követett. A megvalósításra elnyert vissza nem térítendő támogatás mértéke: 9.710.500 Ft. A megvalósítás időtartama 9 hónap volt.

    Az MTM-SBS Televízió Zrt. a pályázati forrás felhasználásával egy hosszú távú stratégiai terv megvalósítását kezdte el. Ezen terv alapján a vállalkozás célja, hogy komplex program lebonyolítása által hozzájáruljon a munkavállalók önismeretének és öntudatának fejlesztéséhez, bevezesse Őket az egészséges életmód alapjaiba és személyre szabott tanácsadási projektelemeken keresztül egyéni szinten találjon megoldást a dolgozók hétköznapi problémáira.
A megvalósítás által a szervezet fő célja volt, hogy a pozitív befolyásoláson alapuló tapasztalati élményszerzés és a közösség támogató erejének kihasználása által hozzájáruljon a munkavállalók egészségének javulásához, életminőségük javításához és életmódjuk megváltoztatásához.
A projekt fő elemei között találhattuk a munkahelyi egészségfejlesztési terv elkészítését, egyéni tanácsadást, igényfelméréseket, kivizsgálásokat, sportprogramokat, meditációs és önismereti programokat, játékos vetélkedőket.
A Cégen belül a projekt saját elnevezést kapott - "TV2 AKTÍV Placc" néven, melyet mindvégig jelentős érdeklődés követett. A cég a projekt megvalósításának köszönhetően a 'Legegészségesebb munkahely 2012' pályázaton II. helyet ért el.

A pályázat megvalósítása is mutatja, hogy az MTM-SBS Televízió Zrt. olyan vállalati kultúra kialakítására törekszik, amelyben a munkavállalók egészségét ugyanolyan fontosnak tartja, mint a gazdasági célokat, továbbá a vállalat vezetősége előretekintő, egészségcentrikus munkaszervezéssel hangsúlyt fektet a prevencióra is. A célok eléréséhez mindezt egy több éves program megvalósítása által kívánja elérni, melynek első és kezdeti legfontosabb eleme a pályázati projekt sikeres végrehajtása volt. A több éves fejlesztő és tájékoztató tevékenység által vélhetően a változások rögzülnek a munkavállalókban és a közösségi minták erősödésével új egyéni attitűdök és értékek alakulhatnak ki.

MTM-SBS Zrt.
Budapest, Róna utca 174.
1145
www.ujszechenyiterv.gov.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.