OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2013. március 29., péntek 10:03

A Crytek és a Level Up! Games partnerségi megállapodást kötött a Warface közös brazíliai bevezetéséről/A társkiadó új közönség számára teszi elérhetővé az akciódús Warface játékot
    Frankfurt am Main (Németország), 2013. március 29., péntek (APA/OTS) - A Crytek GmbH ma bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötött a Level Up! játékkiadóval ingyenes FPS-ük (First Person Shooter [belső nézetű lövöldözős játék]), a Warface brazíliai bevezetésére.

    Brazília vezető online játékforgalmazója, a Level Up! már több mint egy évtizede látja el izgalmas online élményekkel a játékosokat, és Brazíliában, Indiában és a Fülöp-szigeteken együttvéve több millióan játszanak az általuk kínált és működtetett különféle számítógépes játékokkal. A Warface társkiadójaként a Level Up! a legnagyobb dél-amerikai ország játékosai számára lehetőséget nyújt arra, hogy barátaikkal csapatot alkotva együtt teljesítsék a háborús lövöldözős játék szoros együttműködést megkövetelő feladatait, vagy egymással versengve próbálják meg túlélni a küldetéseket.

"A Level Up! rendkívül nagy gyakorlattal rendelkezik kiváló online játékok brazíliai játékosokhoz való eljuttatásában" - fejtette ki Dirk Metzger, a Crytek játékkiadásért felelős ügyvezető igazgatója. "Az ő partnerükként biztosak lehetünk abban, hogy a játékunkat használó játékosok mindenütt az országban az eredeti minőségben tudnak majd játszani a Warface-szel, és így maguk is megtapasztalhatják, hogy miért nő folyamatosan a játék rajongóinak tábora szerte a világon."

A Warface küszöbön álló brazíliai bevezetése egyben azt is jelenti, hogy most már hamarosan öt kontinensen játszhatják a rajongók egyik kedvenc online számítógépes játékukat.

Amit a Level Up! Games-ről tudni kell
A Level Up! játékkiadó céget 2002-ben alapították Ázsiában azzal a céllal, hogy innovatív, interaktív digitális játékokat vezessen be a működési területéhez tartozó piacokon. Az eredetileg a Fülöp-szigeteken tevékenykedő cég hamarosan megnyitotta első leányvállalatát Brazíliában, ahol 2004 óta van jelen. Ma már a több mint 170 alkalmazottat foglalkoztató brazíliai leányvállalat számít a csoport legfontosabb tagjának, és havonta mintegy 1,6 millió aktív felhasználót szolgál ki az országban. A 2012. év végén a vállalat a kolumbiai iroda megnyitásával megvetette a lábát Latin-Amerikában, és reméli, hogy a Level Up! által biztosított minőséget hamarosan az amerikai kontinens összes spanyol nyelvű országában élvezhetik majd a számítógépes játékok kedvelői.

Az online játékok piacán úttörőnek számító, iránymutató szerepet betöltő Level Up! számos különféle típusú, a fogyasztói igények legteljesebb körű kielégítésének szem előtt tartásával kifejlesztett, és így szinte minden játékos számára remek szórakozást biztosító számítógépes játékot kínál Brazíliában. A vállalat folyamatosan fejleszti együttműködését a világ legnagyobb játékgyártóival annak érdekében, hogy a legjobb és legnépszerűbb játékok minél hamarabb portugál nyelven is elérhetők legyenek.


Amit a Crytek GmbH-ról tudni kell

A Crytek GmbH ("Crytek") az interaktív szórakoztatóipar egyik vezető, független vállalata, amelynek célja, hogy a legmodernebb 3D-s technológia, a CryENGINE® alkalmazásával új távlatokat nyisson az Xbox 360-on, a Playstation 3-on, PC-n, mobil eszközökön és online (szolgáltatás alapon) játszható, kiemelkedő élményt nyújtó játékok fejlesztése előtt.

A cég központja Németországban, Frankfurt am Main-ben található. A Crytek ugyanakkor több országban, köztük Ukrajnában (Kijev), Magyarországon (Budapest), Bulgáriában (Szófia), Dél-Koreában (Szöul), az Egyesült Királyságban (Nottingham), Kínában (Shanghaj), Törökországban (Isztambul) és az USA-ban (Austin) is rendelkezik kirendeltséggel.

1999. évi alapítása óta a Crytek szinte minden évben nyert díjat kiváló termékeiért. 2011-ben például fejlesztési díjat kapott a Legjobb Független Stúdióként, 2010-ben pedig a cégnek ítélték a Red Dot Design díjat. A több díjat is elnyerő játékai közt megtalálható a Far Cry®, a Crysis® (amely 2007-ben a legjobb PC játék E3 díjat és 2008-ban a Developers Choice Awards legjobb technológia díjat nyerte), a Crysis Warhead® (amely az IGN Best of 2008 legjobb grafika díjat kapta), a Crysis® 2 (a legjobb lövöldőzős játék E3 2010 és Gamescom 2010 díjat nyerte el) és a Warface (amely a Gamescom 2012 legjobb társasági/szórakoztató/online játék díjat nyerte el).
További információkért, kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.crytek.com.

Kapcsolat:

Jens Schaefer  
Senior PR Manager
jens@crytek.com    
Phone: +496921977661071

Jennifer Willis
PR Manager
jenniferw@crytek.com
Phone: +496921977661481
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.