OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2012. november 22., csütörtök 09:18

A Stallion Oilfield Holdings, Inc. új finanszírozási tervei (1. rész)
    Houston, 2012. november 22., csütörtök (Business Wire/OTS) - A Stallion Oilfield Holdings, Inc. (a "Vállalat") ma bejelentette, hogy összesen maximum 500.000.000 USA dollár tőkeösszegű új, elsőhelyi, fedezettel biztosított határidős hitelt (a továbbiakban "Határidős hitel") szeretne felvenni, és ugyanakkor a már meglévő eszközalapú hitelkonstrukciójához (a továbbiakban "ABL") a hitelnyújtási kötelezettségvállalások növelését igényli 50 millió USA dollárról 75 millió USA dollárra. A Stallion Oilfield Holdings, Inc. a Határidős hitelből befolyó összeget egyrészt a Vállalat fennmaradó 134 millió USA dollár értékű, 2015-ben lejáró elsőhelyi fedezett váltóinak visszaváltására kívánja felhasználni, másrészt a Vállalat részvényeseinek járó, mintegy 385 millió dollárt kitevő osztalékkifizetés egy részének finanszírozására, valamint ügyleti költségek fedezésére és egyéb vállalati célokra.

    A Határidős hitelfelvétel egyedüli fő szervezője és vezető bankja a Credit Suisse lesz, míg a Bank of America, N.A. továbbra is az ABL konstrukció bonyolító ügynökeként tevékenykedik.

A Határidős hitel visszafizetésére a Vállalat összes hazai leányvállalata garanciát vállal, és ugyanakkor fedezetéül a Vállalat és a vállalat hazai leányvállalatainak bizonyos eszközei szolgálnak. A Határidős hitellel kapcsolatosan várhatóan nem lesznek a hitelfelvevő megfelelő pénzügyi helyzetének fenntartása érdekében a hitelfelvevő pénzügyi tevékenységeire vonatkozóan meghatározott korlátozások. Az ABL konstrukció keretében rendelkezésre álló összeg növelésére a Vállalat ABL megállapodásának módosítása révén kerül sor. Nincsen garancia arra, hogy a Vállalat fel tudja venni a kívánt Határidős hitelt, illetve elfogadják az ABL módosítására vonatkozó igényét, és arra sem, hogy amennyiben megkapja a Határidős hitelt, illetve az ABL összegének növelésére vonatkozó hozzájárulást, a Vállalat számára kínált feltételek méltányos, a Vállalat számára elfogadható feltételek lesznek.


Óvatosságra intő figyelmeztetés az előremutató állításokat illetően

A jelen sajtóközlemény olyan állításokat tartalmaz, amelyek a Magánértékpapírokra vonatkozó peres eljárások reformjáról szóló 1995. évi törvény (Private Securities Litigation Reform Act) értelmében előremutató állításoknak minősülnek. Ezek az állítások a javasolt új határidős hitellel és az abból befolyó összegek tervezett felhasználásával kapcsolatosak. Bár úgy gondoljuk, hogy ezeknek az előremutató állításoknak az alapjául szolgáló feltételezések ésszerűek, előfordulhat, hogy valamely feltételezés helytelennek bizonyul, és így az e feltételezésen alapuló előremutató állítások is helytelenek lehetnek. A tényeleges eredmények és a jövőbeli tendenciák különféle tényezők hatása következtében jelentős mértékben eltérhetnek az előremutató állítások által sugallt vagy vélelmezett eredményektől és tendenciáktól. Ezek közé a tényezők közé tartoznak, többek közt a következők: a piaci feltételek; a Vállalat képessége a hitelezők hozzájárulásának megszerzésére; a Vállalat jelentős mértékű eladósodása; a Vállalat képessége meglévő adósságainak finanszírozására és a meglévő adósságállomány hatása a Vállalat üzleti tevékenységének irányítására; a Vállalat egy vagy több jelentős ügyfelének vagy stratégiai kapcsolatának elvesztése; az általános gazdasági és üzleti feltételek és az olajkitermelést kiszolgáló ágazat helyzetének, illetve a versenykörnyezetnek a rosszabbodása.(folyt.)



2012. november 22., csütörtök 09:18

A Stallion Oilfield Holdings, Inc. új finanszírozási tervei (2. rész)
    

    
A Stallion Oilfield Holdings, Inc. és leányvállalatai az olaj- és gázkutató és kitermelő vállalatok, fúrási vállalkozások és egyéb olajipari kiszolgáló cégek számára nyújtanak széles körű fúrásponti támogató, kiépítési, termelési és logisztikai szolgáltatásokat szerte az Amerikai Egyesült Államokban. A Vállalat szolgáltatási palettáján megtalálhatók többek közt az alábbiak: a munkások elhelyezésének/szállásának biztosítása, termelési és folyadékszállítási logisztikai szolgáltatások, felszíni berendezések/eszközök bérbeadása, fúrásponti létesítmények kiépítése, szilárdanyag-elválasztási szolgáltatások és fúrásponti kommunikációs szolgáltatások. A Stallion jelen van az Egyesült Államok legjelentősebb és leggazdagabb olaj- és földgázkitermelő vidékein, ideértve Texas állam déli részét (Eagle Ford Shale), a Sziklás-hegységben található lelőhelyeket (Niobrara/Bakken Shale/Piceance), a Permi-medencét (Wolfcamp/Avalon/Bone Spring Shales), az ország középső vidékeit (Mississippi Lime/Woodford Cana/Granite Wash), az ArkLaTex régiót (Arkansas, Louisiana, Texas, Oklahoma államok közös határvidéke) (Haynesville Shale), Marcellus-t/a Utica Shales-t, Texas állam északi részét (Barnett Shale), a Mexikói-öblöt (Tuscaloosa Marine Shale), valamint Louisiana állam víztesteit, Texas és Louisiana állam partvidékét, a Prudhoe-öblöt (Alaszka), valamint egyes nemzetközi vizeken működő lelőhelyeket (bár ez utóbbiak kevésbé jelentősek a Vállalat tevékenysége szempontjából).

Kapcsolat:
Stallion Oilfield Holdings, Inc.
David Schorlemer, 713-275-4162
CFO

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.