OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2012. július 11., szerda 10:30

IMMOFINANZ Group: Nemzetközi sikerű bérlő a Szépvölgyi Business Parkban
    Bécs, 2012. július 11., szerda (APA/OTS) - Az IMMOFINANZ Group tulajdonában lévő Szépvölgyi Business Park hamarosan egy újabb nemzetközi cégnek biztosít székhelyet. A nagyjából 6 400 m2 irodaterület új bérlője, az NNG LLC, egy navigációs szoftverfejlesztő, idén ősszel költözik. A tíz évre szóló szerződést a nyár elején írták alá, a bérlő fogadásának előkészületei már folyamatban vannak.

    A parkkal körülvett, modern Szépvölgyi Business Park irodakomplexum a budai oldalon, közvetlenül a Rózsadomb lábánál található. Az épület tömegközlekedéssel és gépkocsival egyaránt könnyen megközelíthető. A mélygarázsban 240, a felszíni parkolóban 35 parkolóhely áll rendelkezésre. A komplexum három épületben, négy emeleten összesen körülbelül 9 450 m2 bérelhető irodaterületet kínál, melynek közel két-harmadát foglalja majd el az NNG. A közelben elérhető szolgáltatások - többek között fitneszklub, bank és posta, valamint számos étterem - teszik még vonzóbbá ezt a nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedő színvonalú irodaházat.

"A jelenlegi piaci helyzet Magyarországon tele van kihívásokkal. Ebben a környezetben különösen jelentős siker a több mint 6 000 m2-es irodaterület bérbeadása, amely magas színvonalú irodaházainkat és hozzáértő asset management csapatunkat dicséri. A Szépvölgyi Business Park egyedülálló vonása a zöld kilátás - mindenképpen alternatíva a megszokott nagyvárosi irodai hétköznapokban. Ezáltal tökéletesen illeszkedik a kiváló minőségű budapesti iroda portfóliónkba", mondta Eduard Zehetner, az IMMOFINANZ Group igazgatótanácsának elnöke. "Ez a szerződéskötés fontos lépéssel vitt minket közelebb a célunkhoz, hogy sikeresen csökkentsük az üres területek méretét Magyarországon és folyamatosan javítsuk bérbeadási mutatóinkat", tette hozzá Zehetner.


Az IMMOFINANZ Groupról
Az IMMOFINANZ Group Európa vezető tőzsdén jegyzett ingatlan-befektetőinek egyike és a Bécsi Értéktőzsde vezető ATX indexének része. 1990-es alapítása óta a vállalat egy olyan magas színvonalú ingatlan-portfóliót állított össze, amely jelenleg több mint 1 830 befektetési ingatlant foglal magába, körülbelül 9,81 milliárd euró értékben. Az IMMOFINANZ Group központi tevékenységei közé tartozik a befektetési ingatlanok akvizíciója és menedzsmentje, fejlesztési projektek megvalósítása, valamint az ingatlanok értékesítése. Az IMMOFINANZ Group a retail, iroda, logisztikai és lakóingatlanok szegmenseiben a következő nyolc regionális piacra fókuszál: Ausztria, Németország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Románia, Lengyelország és Oroszország. További információ: www.immofinanz.com.



Kiegészítő információért keresse:

MEDIA INQUIRIES | INTERNATIONAL

Sandra Bauer
Head of Corporate Communications | Press Spokesperson
IMMOFINANZ Group
T +43 (0)5 7111 2292
M +43 (0)699 1685 7292
communications@immofinanz.com


MEDIA INQUIRIES | HUNGARY

Viktor Nagy
Senior Asset Manager Office
IMMOFINANZ SERVICES HUNGARY Kft.
T +36 1 236 04 35 3341
M +36 30 639 66 39
v.nagy@immofinanz.com


-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.