OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 18. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2012. július 4., szerda 14:46

450 ezer LYONESS tag számára kártyával érhető el a SMARAGDFA®
    Budapest, 2012. július 4., szerda (OTS) - A Sunwo Zrt. - Lyoness termékpartner, 2012. július 2.-val megkezdte a SMARAGDFA® csemeték forgalmazását a 3. kerület, Bp. Pünkösdfürdő utca 48/a. szám alatti irodájában.

    A Lyoness kártyával rendelkező vásárlók reggel 8 és 16 óra között vehetik át SMARAGDFA® csemetét és igény esetén a starter csomagot, amely a Lyoness webshopon keresztül is elérhető.  A SMARAGDFA® - mint fajhibrid, különösen alkalmas kertekbe és parkokba történő telepítésre, virágzik, és nagy leveleivel csökkenti a por és hő terhelést. A SMARAGFA® kitűnő befektetés is, hiszen jelenleg több mint 27 féle hasznosságát tartjuk nyilván, melyekre gazdasági tevékenységek alapozhatóak. Magas széndioxid megkötő kapacitásával a Sunwo Zrt. a fát nevezi a Lyoness Greenfinity programjába. Szándékaink szerint - a Lyoness tagok közreműködésével- a fenntartható fejlődés fontos szereplője lehet!


További információk a www.pcmm.eu web oldalon vagy a 06 1/44 24 720 telefonszámon.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.