OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 7. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2012. június 5., kedd 13:53

Magas Olasz állami kitüntetés Vásárhelyi Árpádnak
    Budapest, 2012. június 5., kedd (OTS) - Az Olasz Köztársaság elnöke, Giorgio Napolitano, Olaszország Csillagrendjének lovagi fokozatával tüntette ki Vásárhelyi Árpádot, a Schenker Kft. ügyvezető igazgatóját.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20120605_004.jpg


A magas olasz állami kitüntetést, melyet 2011-ben alapítottak, olyan olasz és külföldi érdemes személyeknek ítélik oda, akik tevékenységükkel nagymértékben hozzájárultak Itália és más országok közötti gazdasági és kulturális téren való együttműködéshez.

A Schenker Kft. ügyvezetőjét, az olasz-magyar kapcsolatok előmozdításáért az elmúlt években kifejtett tevékenységéért tüntették ki.

"Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy ennek a magas kitüntetésnek a büszke viselője lehetek, és az Olasz Köztársaság elnöke méltónak talált erre a címre. Remélem ugyanakkor, hogy ezt főként az olasz-magyar kapcsolatok egyre intenzívebbé válásának köszönhetjük, melyek Magyarország további fejlődését hivatottak elősegíteni" - nyilatkozta a kitüntetett.

Vásárhelyi, aki egyben a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamara alelnöke is, a kitüntetést a nemrégiben kinevezett budapesti olasz nagykövettől, Maria Assunta Accilitől vehette át, Olaszország nemzeti ünnepe alkalmából, az Olasz Kultúrintézet dísztermében.



DB Schenker Magyarország
Az állami tulajdonú Deutsche Bahn, azaz a német államvasút a DB Schenker tulajdonosa. A vállalatcsoport a világ 130 országában, mintegy 2000 telephelyen, közel 300 ezer munkavállalót foglalkoztat. A magyarországi leányvállalatot a rendszerváltás után 1992-ben alapították meg és mai formájában 2011. január 1. óta működik.  A magyar társaság 9 fióktelepen, mintegy 400 munkavállalóval van jelen, éves árbevétele 2011-ben 23 milliárd forint volt.


Kiadja: Schenker Nemzetközi Szállítmányozási és Logisztikai Kft.
Budapest 1239, Európa utca 5., Magyarország

Kapcsolattartó:
Papp Zsuzsanna
Marketing
Schenker Kft.
Tel. +36 1-278-7102
Fax +36 1-278-7888
zsuzsanna.papp@schenker.hu
www.schenker.hu

    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.