OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2012. április 16., hétfő 15:43

Nemzetközi sztárok a budapesti MIX Club Bar Restaurant áprilisi programjában
    Budapest, 2012. április 16., hétfő (OTS) - A budapesti MIX Club Bar Restaurant komolyan veszi a könnyűzenét: áprilisi repertoárjában minden hétvégére két világsztár is jut. A péntek 13-ai vendég, Lisa Millett fellépését másnap a neves brit DJ/producerduó, az Audiowhores szereplése követte. A folytatásban is hasonló kaliberű nagyágyúkkal várja a közönséget az Eiffel téri szórakozóhely.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20120416_002.jpg

    A MIX a 2010-es megnyitása óta a prémiumkategóriás klubok közé tartozik. A klub, a bár és az étterem is megfelel a legmagasabb szintű elvárásoknak. A klubban a legnevesebb hazai DJ-k mellett olyan világsztárok léptek már fel, mint például a legendás New York-i díva, Ultra Nate, vagy a szintén nemzetközi szaktekintélynek számító house DJ és producer, Sandy Rivera.

    Ezt a szinte hagyománnyá vált szokást kívánja tovább erősíteni a hely vezetése, ezért április 20-án a hollandiai Dave Mayert, 21-én pedig az osztrák Pray For More-t látja vendégül. Április 27-én a '90-es években befutott klasszis, Crystal Waters, majd 28-án, szombaton este az angol Aaron Ross érkezik a belvárosi klubba.

Web: www.mix3.hu
Asztalfoglalás, VIP és infoline: +36 70 466 4691
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.