OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2011. november 18., péntek 10:59

A KBR szolgáltatási megbízást (USC II) kapott az Egyesült Államok Hadserege Európai Parancsnokságától (USAREUR)
    Houston, 2011. november 18., péntek (Business Wire/OTS) - A KBR (NYSE:KBR) bejelentette, hogy hibrid fix áras/költség+fix díjas (FFP/CPFF) megbízást kapott (SATOC) az Egyesült Államok Hadserege Európai Parancsnokságától (USAREUR) a szolgáltatási program (USC II) keretében. A megbízás egy éves fix és négy év opciós periódusra szól, azaz összesen öt évre. A megbízás teljes értéke az öt évre 245 millió dollár.

    A KBR bázis üzemeltetési és ellátási szolgáltatásokat nyújt az USAREUR számára annak 51 országot felölelő működési területén (area of responsibility, AOR). A szolgáltatást Koszovóban és Romániában kezdi meg a KBR. Az elvégzendő feladatok köre létesítmény karbantartásra és ellátásra, legénységi ellátásra, műveleti támogatásra és építőipari kivitelezésre terjed ki. A mostani USC megbízás már az ötödik a Közel-Keleti Körzet és elődei irányítása alatti program keretében.
    A KBR a szerződő fél az aktuális USC szerződésben is, és már 1995 óta folyamatosan tevékenykedik a Balkánon megbízója számára. Jelenleg a KBR Koszovóban, Romániában és Németországban tevékenykedik az USC szerződés keretében.
     Megtiszteltetés számunkra, hogy a KBR kapott megbízást az Egyesült Államok Hadserege Európai Parancsnoksága számára nyújtott szolgáltatás folytatására  - mondta Mark Williams elnök, infrastrukturális, kormányzati és energiaipari igazgató.  A mostani szerződés jól illeszkedik a KBR észak-amerikai kormányzati és logisztikai (NAGL) célkitűzésébe a vállalat pozíciójának megerősítésére a védelmi minisztérium Egyesült Államok területén kívüli megbízásaiban (OCONUS) a BOS megbízás megőrzésével. A szerződés megfelel annak a célunknak is, hogy bővítsük tevékenységünket az OCONUS kontingensben, hiszen a mostani megbízás az USAREUR AOR területén bárhová szólhat.
    A KBR közreműködése kulcsszerepet játszott a hadsereg régióban elért sikereiben a DoD első telepítésétől kezdve egészen a mostani üzemeltetésig. Az új megbízás keretében elvégzendő feladatok köre nem változott lényegesen az előző megbízáshoz képest, azzal különbséggel, hogy Afrika kikerült az AOR-ból.
    A KBR globális műszaki, építőipari és szolgáltató vállalat energiaipari, szénhidrogén, kormányzati, bányaipari, mélyépítő, áramellátási, ipari és kereskedelmi területeken kínál szolgáltatásokat ügyfelei számára. További információkért tekintse meg a www.kbr.com oldalt.

Kapcsolat:
KBR
Sharon Bolen, Director, Administration, 713-753-7615 mediarelations@kbr.com vagy Rob Kukla, Jr., Director, Investor Relations, 713-753-5082 investors@kbr.com

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.