OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 10. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2011. június 28., kedd 12:44

TÁMOP pályázatok a Politechnikumban
    Budapest, 2011. június 28., kedd (OTS) -

    A Közgazdasági Politechnikum a 2010-11-es tanévben a TÁMOP-3.2.9./B-08/1-2010-0002 "Audiovizuális emlékgyűjtés" pályázat keretében 15.000.000 Ft-t nyert. Hat tanár vezetésével diákjaink 75 videointerjút készítettek a XX. sz. szemtanúival.

A TÁMOP-3.4.3-08/1-2009-0033 "Iskolai tehetséggondozás - Tegyünk együtt a tehetségért!" pályázat keretében elnyert 11.799.752 Ft támogatással a tanévben hét tehetséggondozó egyéni fejlesztő program működött. Diákjaink versenyeken, rendezvényeken és egy Tehetségnapon is összemérhették, bemutathatták tudásukat.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.