OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2011. június 23., csütörtök 16:34

Laptop az érettségizőknek - Az ötösök kedvezményre válthatók
    Budapest, 2011. június 23., csütörtök (OTS) - Az Acer Magyarország és a Bluechip.hu webáruház idén egyedi kedvezményt ad új laptopok árából az érettségizőknek - legalábbis azoknak, akiknek elég jók a jegyeik.

    A Bluechip.hu továbbtanulási programjának célja, hogy megkönnyítse a jó eredményekkel érettségiző diákok számítógéphez jutását. A webáruház ezért az Acer magyarországi képviseletével közösen úgy döntött, hogy programban részt vevő középfokú tanintézményekben, legalább jó átlaggal érettségiző diákok számára kedvezményt biztosít az akcióban meghatározott új laptopok és netbookok árából.

A kedvezményre jogosító 4-es átlagért 5% engedmény jár, aminek mértéke 1%-al nő minden tizedes után, amivel a diák javítja eredményeit. Így a 4,5-ös érettségi átlag 10%, a kitűnő pedig 15% engedményt ér. Az akcióban résztvevő hordozható számítógépeket az átlag igazolása után a diákok a http://erettsegi.bluechip.hu oldalon keresztül tudják megvásárolni.

"A notebook piacon igen alacsony árrésekkel dolgoznak a kereskedők, így komoly engedményt jelent ez a kedvezmény" - emeli ki Vince Ákos, a Bluechip.hu üzletvezetője. A szakember reméli, hogy minél több iskola csatlakozik a most induló továbbtanulási programhoz. A csatlakozás a tanintézményeknek is érdekében áll, mivel a diákok vásárlásai után visszatérítést kapnak, melyet saját számítógépeik korszerűsítésére használhatnak fel.

Az továbbtanulási programot gondozó Bluechip.hu webáruház tavaly elnyerte az Év Innovatív Internetes Kereskedője díjat, és rendelkezik az Arukereso.hu, az Olcsobbat.hu és a Depo.hu Megbízható bolt minősítésével is.

Az akció résztvevő notebookok listája a http://erettsegi.bluechip.hu oldalon tekinthető meg.

Kapcsolódó webcímek:
http://www.acer.hu
http://www.bluechip.hu
http://www.youtube.com/watch?v=HzBUPnhJOmQ


Bővebb információ:

A Bluechipről

A bluechip.hu 2009 augusztusában indult, mint számítástechnikai, fotó és szórakoztató elektronikai webáruház. Több mint tízezer terméket forgalmaz a hivatalos magyarországi gyártói képviseletekkel szoros együttműködésben. Az ország teljes területére kiszállít, a webáruház budapesti üzletében, a Váci út 102. szám alatt személyes találkozásra is lehetőség nyílik. 2010-ben a Bluechip.hu weboldal elnyerte "Az Év Innovatív Internetes Kereskedője" díjat, valamint Megbízható bolt minősítést szerzett az Arukereso.hu, az Olcsobbat.hu és a Depo.hu portálokon. A Bluechip.hu az elmúlt másfél évben bekerült Magyarország legnagyobb forgalmú számítástechnikai és fotó online kereskedői közé. További információért látogasson el a www.bluechip.hu oldalra.

Az Acerről

1976-ban történt megalapítása óta az Acer folyamatosan az ember, és a technológia közötti korlátok ledöntésére törekszik. Nemzetközi szinten az Acer 2. helyen áll a teljes PC és notebook piac tekintetében. Az Acer folyamatos növekedését jövedelmező és fenntartható Üzleti Csatorna Modell teszi lehetővé, míg a Multi Brand - több márkán alapuló - stratégia jóvoltából hatékonyan integrálta az Acer, a Gateway, a Packard Bell és az eMachines márkákat a nemzetközi piacokon. Az Acer arra törekszik, hogy környezetbarát termékeket tervezzen és beszállítóival együttműködve zöld ellátói láncot hozzon létre. 2010-es becsült árbevétele 19,9 milliárd USD-t. További információkért látogasson el a www.acer-group.com weboldalra.
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.