OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2010. május 20., csütörtök 10:13

A Braun tegnap bejelentette a Satin Pro és a Satin Hair Colour hajszárítóinak önkéntes visszahívását
    Budapest, 2010. május 20., csütörtök (OTS) - A kronbergi székhelyű (Németország) Braun tegnap bejelentette a Satin Pro és a Satin Hair Colour hajszárítóinak önkéntes visszahívását. Más típusú Braun hajszárítókat és hajápolási termékeket nem érint a termékvisszahívás, ezek a termékek biztonságosan használhatóak.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen: http://ots.mti.hu/kep/OTS_20100520_001.jpg

A termékvisszahívást néhány olyan hajszárító okozta, amelyek nem felelnek meg a Braun minőségi követelményeinek és a használatuk veszélyes lehet a nem a használati útmutatónak megfelelő használat során. Néhány termék erősen párás levegőjű helyiségben rövidzárlatos lehet, túlmelegedhet és a burkolata megolvadhat kikapcsolt, de a hálózatra csatlakoztatott állapotban. Ezért arra kérjük fogyasztóinkat, hogy amennyiben az érintett termékek valamelyikét használják, akkor azonnal húzzák ki a konnektorból a terméket és ne használják tovább.
A visszahívott Braun hajszárítók típusszáma 3549, gyártási kódja 701 és 852 közé esik. A típusszám a hajszárító markolatán található, a gyártási kód pedig a légszűrő eltávolítása után a levegőbeömlőnyílás műanyag rácsozatán látható.

A gyártási kód a következő útmutató segítségével található meg:

1.  A típuszám a termék fogantyújára nyomtatott adattáblán látható.
2.  Kapcsolja ki és húzza ki a konnektorból a hajszárítót, távolítsa el a légszűrőt a termék hátuljáról.
3.  A gyártási kód a légszűrő eltávolítása után a levegőbeömlőnyílás műanyag rácsozatán látható, az érintett termékek kódja 701 és 852 közé esik (a termék szárazra törlése szükséges lehet).

Amennyiben a termék gyártási kódja 701 és 852 közé esik, arra kérünk minden vásárlónkat, hogy hívja fogyasztói telefonvonalunkat (+36-1-451-1256), ahol a termék kicseréléshez minden szükséges információt megadunk. Ez a megelőző célú és önkéntes termékvisszahívás megerősíti a Braun elkötelezettségét a legmagasabb minőségi követelmények iránt. A Braun elnézést kér a termékvisszahívás okozta kellemetlenségekért. (www.braun.com)


Kapcsolattartó a sajtó felé:

Karancsi Zsolt
tel.: +36-20-6611-257
e-mail: karancsi.pz@pg.com
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.