2024. április 27. szombat

2010. március 16., kedd 15:56

Az év nyugdíjpénztára lett az OTP Magánnyugdíjpénztár - Nemzetközi elismerés Magyarország legnagyobb magánnyugdíjpénztárának
    Budapest, 2010. március 16., kedd (OTS) - A World Finance pénzügyi szaklap, több hazai nyugdíjpénztár jelöltsége mellett az OTP Magánnyugdíjpénztárnak ítélte a 2010. év nyugdíjpénztára díjat. Kiemelkedő eredményei mellett az OTP Pénztárak elsősorban ügyfélbarát honlapjának és a hűséges nyugdíjpénztári tagjainak kialakított egyedülálló Platina Programnak köszönheti a nemzetközi elismerést.

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen: http://ots.mti.hu/kep/OTS_201003_004.jpg http://ots.mti.hu/kep/OTS_20100316_005.jpg

A World Finance évente jutalmazza díjával a pénzügyi és üzleti világ kiemelkedő szereplőit. 2010-től újdonságként a nyugdíjpénztári kategória is helyet kapott a magazin értékelésében.
A neves pénzügyi szakújságírókból álló bíráló testület a magyarországi nyugdíjpénztári kategóriában elsősorban a pénztár pénzügyi stabilitását, az ügyfélszolgáltatás minőségét és a fejlesztésére irányuló törekvéseket vette figyelembe. Több hazai nyugdíjpénztár jelöltsége mellett mindezen szempontok alapján a World Finance az OTP Magánnyugdíjpénztárnak ítélte a 2010. év nyugdíjpénztára díját.

Mind újabb és újabb fejlesztéssel igyekszünk egyre magasabb minőségű szolgáltatást nyújtani tagjaink számára. Még 2008-ban is azért döntöttünk a választható portfólió korai bevezetése mellett, hogy tagjaink életkoruknak megfelelő befektetési csomaggal a lehető legnagyobb vagyont halmozhassák fel nyugdíjas éveikre. Tavalyi eredményeink utólag is igazolják, hogy a kezdeti nehézségek ellenére is az újítás megérte a befektetett energiát. Mindemellett persze egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk tagjaink tájékoztatására is, hiszen hazánkban sajnos még mindig nagyon kevesen gondoskodnak előre nyugdíjas éveikről. Havonta megjelenő hírlevelünkkel, a honlapunkon elhelyezett tájékoztató anyagokkal és játékos nyereményjátékainkkal igyekszünk egyre közelebb hozni tagjainkhoz az öngondoskodás eszméjét. Külön öröm számunkra, hogy mindezen törekvésünket nemzetközileg is elismerik.  - mondta Nagy Csaba, az OTP Magánnyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója, aki az indulása óta vezeti a Pénztárat, és emellett a cégcsoport régiós leányvállalatainál is aktívan részt vesz az ottani magánnyugdíjpénztárak elindításában.

További információ:
Kovács Katalin