OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2010. március 16., kedd 15:56

Az év nyugdíjpénztára lett az OTP Magánnyugdíjpénztár - Nemzetközi elismerés Magyarország legnagyobb magánnyugdíjpénztárának
    Budapest, 2010. március 16., kedd (OTS) - A World Finance pénzügyi szaklap, több hazai nyugdíjpénztár jelöltsége mellett az OTP Magánnyugdíjpénztárnak ítélte a 2010. év nyugdíjpénztára díjat. Kiemelkedő eredményei mellett az OTP Pénztárak elsősorban ügyfélbarát honlapjának és a hűséges nyugdíjpénztári tagjainak kialakított egyedülálló Platina Programnak köszönheti a nemzetközi elismerést.

    
    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen: http://ots.mti.hu/kep/OTS_201003_004.jpg http://ots.mti.hu/kep/OTS_20100316_005.jpg

A World Finance évente jutalmazza díjával a pénzügyi és üzleti világ kiemelkedő szereplőit. 2010-től újdonságként a nyugdíjpénztári kategória is helyet kapott a magazin értékelésében.
A neves pénzügyi szakújságírókból álló bíráló testület a magyarországi nyugdíjpénztári kategóriában elsősorban a pénztár pénzügyi stabilitását, az ügyfélszolgáltatás minőségét és a fejlesztésére irányuló törekvéseket vette figyelembe. Több hazai nyugdíjpénztár jelöltsége mellett mindezen szempontok alapján a World Finance az OTP Magánnyugdíjpénztárnak ítélte a 2010. év nyugdíjpénztára díját.

 Mind újabb és újabb fejlesztéssel igyekszünk egyre magasabb minőségű szolgáltatást nyújtani tagjaink számára. Még 2008-ban is azért döntöttünk a választható portfólió korai bevezetése mellett, hogy tagjaink életkoruknak megfelelő befektetési csomaggal a lehető legnagyobb vagyont halmozhassák fel nyugdíjas éveikre. Tavalyi eredményeink utólag is igazolják, hogy a kezdeti nehézségek ellenére is az újítás megérte a befektetett energiát. Mindemellett persze egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk tagjaink tájékoztatására is, hiszen hazánkban sajnos még mindig nagyon kevesen gondoskodnak előre nyugdíjas éveikről. Havonta megjelenő hírlevelünkkel, a honlapunkon elhelyezett tájékoztató anyagokkal és játékos nyereményjátékainkkal igyekszünk egyre közelebb hozni tagjainkhoz az öngondoskodás eszméjét. Külön öröm számunkra, hogy mindezen törekvésünket nemzetközileg is elismerik.  - mondta Nagy Csaba, az OTP Magánnyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója, aki az indulása óta vezeti a Pénztárat, és emellett a cégcsoport régiós leányvállalatainál is aktívan részt vesz az ottani magánnyugdíjpénztárak elindításában.

További információ:
Kovács Katalin
ügyfélkapcsolati igazgató
Café PR Kft.
Telefon: 1 880 3040
E-mail: kovacs.katalin@cafepr.hu
    

-------------------------------------------------------------------

      Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
      Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
      Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.