2024. április 28. vasárnap

2009. november 2., hétfő 15:47

A KCI megkapta a működési engedélyt Japánban - Hivatalos felügyeleti engedély a V.A.C.® Therapy System kereskedelmi értékesítésére Japánban
    San Antonio/Texas/USA, 2009. november 2., hétfő (Business Wire/OTS) - A Kinetic Concepts, Inc. (NYSE: KCI) bejelentette, hogy a japán egészségügyi-, munkaügyi- és népjóléti minisztérium (MHLW) megadta a végleges hatósági engedélyt a KCI innovatív V.A.C.® Therapy System terápiás alkalmazásának terjesztésére és értékesítésére az országban.

Japán kiemelkedően magas minőségű gyógyellátási múltra tekinthet vissza és nekünk a KCI-nél örömünkre szolgál, és egyben megtisztelve is érezzük magunkat a lehetőség miatt, hogy kiszolgálhatjuk ezt a piacot  - jelentette ki Catherine Burzik, a KCI elnök-vezérigazgatója.  Különösen az tény tölt el büszkeséggel bennünket, hogy a V.A.C.® Therapy System terápiás eljárás a nehezen gyógyulós sebek valós, ki nem elégített gyógyászati igényére ad választ Japánban.
    Az engedély megkapását követően a térítés iránti kérelem be lett nyújtva. Megkezdődtek az előkészületek a tevékenység megkezdésére a térítési engedély megadásának idejére, beleértve az alkalmazottak toborzását is. A KCI 2010 elejére számít a térítési engedély megadására.

A KCI:
    A Kinetic Concepts, Inc. (NYSE: KCI) vezető globális gyógyászati technológiai vállalat sebek kezelését és szövetregenerációs célt szolgáló innovatív, fejlett technológiát alkalmazó terápiás eljárások és termékek kifejlesztésére, termelésére és értékesítésére szakosodott profillal. A San Antonio, Texas székhelyű KCI sikeres tevékenysége már több mint három évtizedes, innovációs törekvésben és a betegek életminőségének jelentős javítása mellett tett elkötelezettségben gyökerező múltra tekint vissza.
    A vállalat 6700 főt foglalkoztat és a világ több mint 20 országában értékesíti termékeit. További információk a KCI vállalatról és arról, hogy termékei hogyan változtatták meg a gyógyászati gyakorlatot megtalálhatók a www.KCI1.com oldalon.

Mentesítő záradék:
    A közlemény előretekintő megállapításokat fogalmaz meg a térítési engedély feltételezett megadásával és a V.A.C. Therapy termékek kereskedelmi forgalmazásának megkezdésével kapcsolatban Japánban. Az előretekintő megállapítások olyan kifejezéseket tartalmazhatnak, mint a hisz, vár, remél, becsül, előre vetít, szándékában áll, kell, igyekszik, jövő, folytat, illetve mindezek ellentéte, vagy szinonimái. Az előretekintő megállapítások kockázati és bizonytalansági tényezők, feltételezések és olyan más, nehezen előre jelezhető tényezők hatásának vannak kitéve, amelyek lényegi változást hozhatnak a megvalósult tényadatokban a megállapításokban megfogalmazottakhoz, illetve az általuk tett utalásokhoz képest. További kockázati és bizonytalansági tényezők kerültek felsorolásra a KCI által az értékpapír felügyeletnek (SEC) benyújtott jelentésekben, beleértve a 10-K formátumban benyújtott 2008 december 31-én zárt pénzügyi évre, valamint a 10-Q formátumban benyújtott 2009 június 30-án zárt negyedévre vonatkozó eredmény beszámolókat, amelyek elérhetők a SEC weboldalán a www.sec.gov címen. A KCI elhárít magától minden kötelezettséget az általa tett előretekintő megállapítások felülvizsgálatára és aktualizálására, illteve más előretekintő megállapítás megfogalmazására legyen szó akár új információ felmerüléséről, új események bekövetkezéséről, illetve bármilyen más okból.

Kapcsolat:
Kinetic Concepts, Inc.
Média:
Kevin Belgrade
hivatali: 210-255-6232
mobil: 210-216-1236
email: kevin.belgrade@kci1.com
vagy
Befektetők:
Adam Rodriguez
hivatali: 210-255-6197
mobil: 210-861-7969
email: adam.rodriguez@kci1.com

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

© Copyright MTI Zrt.