OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. július 3. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2024. július 1., hétfő 15:30

Lapidaris: Innováció a múlt és a jövő határán - Maradona emlékei örökké élnek
    Budapest, 2024. július 1., hétfő (OTS) - A Lapidaris, az emlékmegőrzés területén áttörő technológiát kínáló magyar vállalat, ismét reflektorfénybe került legújabb sikerével. A cég, amely már többszörös innovációs díjnyertes, nemrégiben Diego Maradona, a legendás argentin futballista emlékeinek őrzőjévé vált egy Buenos Airesben június 26-án tartott megemlékezés keretében.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240701_001.jpg

A Lapidaris Innovációi

A Lapidaris neve összefonódott az emlékmegőrzés új korszakával. A vállalat küldetése, hogy a digitalizáció segítségével időtálló módon örökítse meg az egyes emberek és családok, közösségek, városok, történeteit. Az innovatív Lapidaris kő nem csupán egy emléktábla, hanem egy digitális emlékkapszula is, amely az NFC chippel ellátott emlékkő révén lehetőséget ad arra, hogy az érdeklődők hozzáférjenek a kedves emlékekhez, fotókhoz és történetekhez.

Az elmúlt években a Lapidaris számos díjat nyert, elismerve úttörő szerepét a technológia és az emlékezetmegőrzés területén. A cég folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, és nagy hangsúlyt fektet a nemzetközi terjeszkedésre is.

https://lapidaris.com/hu/

Maradona Emlékei - Egy Ikonikus Emlékkő

A Lapidaris legújabb és talán egyik legmeghatóbb projektje Diego Maradona emlékének megőrzéséhez kapcsolódik. Az argentin futballista, akit sokan minden idők legnagyobb játékosának tartanak, 2020 novemberében hunyt el, de öröksége tovább él a szurkolók és az egész futballvilág emlékezetében.

A Maradona emlékkő felavatására június 26-án került sor Buenos Airesben, ahol az argentín sajtó képviselői és Maradona nővérei is jelen voltak. Az ünnepség mélyen meghatotta a résztvevőket, hiszen az emlékkő nem csak Maradona pályafutásának kiemelkedő pillanatait, hanem személyes történeteit is felidézi.

A Lapidaris kő a modern technológiát ötvözi a hagyományos emlékezetkultúrával. A Maradona emlékkőbe integrált NFC chip révén bárki hozzáférhet a legendás futballista életének és pályafutásának digitális archívumához, beleértve videókat, fotókat és személyes történeteket.

Diego Maradona közösségi oldala
https://lapidaris.com/hu/emlekoldal/51384/maradona-diego-armando

Diego Maradona életvonala
https://lapidaris.com/hu/diego-armando-maradona-eletvonal

A Jövőbe Tekintve

A Lapidaris sikere Maradona emlékeinek megőrzésében újabb mérföldkő a cég történetében, és további lehetőségeket nyit meg a globális terjeszkedés előtt. A vállalat folytatja innovatív megoldásainak fejlesztését, hogy még több ember számára tegye elérhetővé a személyes és közösségi emlékek megőrzését a digitális korban.

A Maradona emlékkő Buenos Airesben egy újabb példája annak, hogy a Lapidaris hogyan tudja összekapcsolni a múlt nagy pillanatait a jövő technológiájával, biztosítva, hogy ezek az emlékek soha ne halványuljanak el.

Lapidaris
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.