OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 26. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2024. június 17., hétfő 09:10

Fantasztikus hármas
    Budapest, 2024. június 17., hétfő (OTS) - A Kaáli Autó-Motor Múzeum legritkább ikonikus autói, a Lamborghini Espada, az AC Cobra 427 SC, és a Bugatti Type 35B voltak a főszereplői annak a lenyűgöző videónak, melyet a Speedzone készített és tett közzé szombaton a YouTube csatornáján.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240617_001.jpg

Fantasztikus hármas (Speedzone S12E47) rendkívüli hitelességgel mutatta be a világhírű autókat szinte igazi versenyhangulatot keltve. Ennek keretében megismerhettük a nagyhírű alkotóikat és a koruk forradalmi műszaki vívmányait is.

Magyarországon ilyen látványos, izgalmas és részletekre kiterjedő videó összeállítást még nem láttak a hazai "benzingőzös csatornák" követői. Sok rajongót az Aszfalt Királyai című filmre emlékeztetett. Vályi István, Göbölyös Zsolt, Csikós Zsolt és az egész stáb maradandót alkotott, melyet nem hagytak szó nélkül az ámulatba ejtett kommentelők sem:

"A legkomolyabb Speedzone videó! Minden adott a világszínvonalhoz. A csodálatos autók, az átadott infó minősége, a profi megvalósítás. Ismét hatalmas köszönet Kaáli professzor úrnak!…"
"Nincsenek szavaim.... Ez Oscar díjat érdemel! Hatalmas gratuláció az egész stábnak!"
"Az a baj, hogy a fele adást homályosan láttam, mert már az elején könnybe lábadt a szemem."

Azok rajongók, akik élőben szeretnék látni a videóban szereplő legendás autókat - előzetes regisztráció után - látogassanak el a dörgicsei Kaáli Autó-Motor Múzeumba. A különleges három órás tárlatvezetés alatt beindítják őket és mindenki élőben is gyönyörködhet a káprázatos motorhangjukban.

Múzeum csapata

30 251 1360
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.