OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. május 29., szerda 09:00

Sajtóközlemény "Tornyospálca Belterületi csapadékvíz elvezetés" című projekt elindításáról
    Tornyospálca, 2024. május 29., szerda (OTS) - Tornyospálcán elkezdődött a belterületi csapadékvízelvezető rendszerek rekonstrukciója. A Településfejlesztési Operatív Program Plusz program keretén belül 451,42 millió forint vissza nem térítendő támogatásból valósulhatnak meg a munkák az Európai Unió és Magyarország Kormánya jóvoltából.

    Tornyospálca Község Önkormányzata sikerrel pályázott az Európai Unió Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretén belül TOP_PLUSZ-1.2.1-21-SB1 Élhető települések tárgyú felhívásra. A fejlesztés eredményeként megvalósuló projekt a település infrastrukturális fejlesztését irányozza elő azzal a célkitűzéssel, hogy a település belterületein is megoldódjon a felszíni vízelvezetés és a hatékony csapadékvíz-gazdálkodás. A projekt az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásából valósul meg 451 423 813 Ft támogatási összegből.

A projekt keretében a település legveszélyeztetettebb részein a vízelvezető hálózat átépítése és rekonstrukciója valósul meg medertározással, műtárgyak kiépítésével és záportározó kialakításával.

Az érintett utcák csapadékvíz csatornahálózata folyókákból, burkolt árkokból és zárt csatornákból alakul ki, amely vízelvezetők a befogadó belvízcsatornába vezetik az összegyűlt csapadékvizeket.

A projektről bővebb információt a www.tornyospalca.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető: Lukácsi Attila polgármester (polgarmester@tornyospalca.hu)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.