OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. május 24., péntek 11:00

A Zed Films Kft. közleménye
    Budapest, 2024. május 24., péntek (OTS) - A Zed Films Kft. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy 2024. május 28- 29. között katonai járművek felhasználásával filmforgatás kerül lebonyolításra Budapest VII. kerület Jósika utcában.

    Az esemény során hatástalanított harckocsik, tüzérségi járművek kerülnek felvételre. A filmforgatás miatt a Budapest VII. kerület Jósika utcában és Vörösmarty utcában forgalomkorlátozásra kell számítani, melyet rendőri biztosítás keretében bonyolítanak le.
A filmforgatás miatt a Budapest VII. kerület Jósika és Vörösmarty utca környékén megnövekedett hanghatásra kell számítani, ezért és a forgalomkorlátozás miatt a lakosság türelmét és megértését kérjük.

Zed Films Kft., 2024. május 24.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.