OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. május 23., csütörtök 15:35

A Zed Films Kft közleménye
    Budapest, 2024. május 23., csütörtök (OTS) - A Zed Films Kft ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy 2024. május 25-én és 26-án katonai járművek felhasználásával filmforgatás kerül lebonyolításra Budapesten a Hősök terén reggel 6 és este 20 óra között.

    Az esemény során hatástalanított harckocsik, tüzérségi járművek kerülnek felvételre. A filmforgatás miatt az M1-es kisföldalatti nem áll meg a Hősök tere megállónál a fenti időszakban, továbbá lezárásra kerül az Andrássy út a Munkácsy Mihály utcánál, a Rippl Rónai utcánál, a Dózsa György út a Lendvay utcánál és a Délibáb utcánál, valamint nem lehet majd ráhajtani az Állatkerti körútra a Hősök tere irányából, az Olof Palme sétányra a Műcsarnok és a Városligeti Műjégpálya épülete között, valamint a Hősök terére a Koós Károly sétány irányából.

A filmforgatás miatt a Hősök tere környékén megnövekedett hanghatásra kell számítani, ezért és a forgalomkorlátozás miatt a lakosság türelmét és megértését kérjük.

Zed FIlms Kft, 2024. május 23.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.