OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. július 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. május 21., kedd 10:00

Egyedülálló lehetőség: ingyenes akkreditált továbbképzés tanároknak
    Budapest, 2024. május 21., kedd (OTS) - Díjmentes, online elvégezhető, akkreditált pedagógustovábbképzési lehetőség nyílt a KRÉTA egyre népszerűbb Idegennyelvi Felkészítő Moduljához (IFM) kapcsolódóan.

    A folyamatos fejlődés, a változ(tat)ásokhoz való alkalmazkodás és a különböző továbbképzéseken való részvétel szerves részét képezi a magyar pedagógustársadalom mindennapjainak. Ez utóbbira ráerősít a pedagógusképzésekről szóló hatályos kormányrendelet (277/1997. (XII. 22.)), mely a tanárok számára 7 évente 120 órányi (kreditnyi), kötelezően elvégzendő továbbképzést ír elő.

Sok pedagógus azonban teherként éli meg ezt a kötelezettséget. Erre a problémára jelenthet megoldást a Felkészítés a KRÉTA Idegennyelvi Felkészítési Modul (IFM) Tanári és Diák Felületének használatára című e-learning tréning.

Az online elvégezhető képzésben részt vevők megismerhetik az IFM felületének kezelését, az alkalmazás felépítését, az egyes menüpontok tartalmát. Ezenkívül elsajátítható a szükséges felhasználói szintű tudás, amihez a rendszer, és az alkalmazott e-learning tananyag kellő mennyiségű gyakorlási lehetőséget biztosít.

A résztvevők az alkalmazás segítségével rendszerszerűen elrendezett, valamint a diákok nyelvi szintjének és a NAT elvárásainak megfelelő digitális segédanyagokat, tananyagokat vihetnek be angol és német nyelvi tanórákra.

"A tankerületi képzéseken azt tapasztaljuk, hogy a felületet még nem ismerő pedagógusok is azonnal megszeretik az alkalmazást és szinte kivétel nélkül hasznosnak találják azt. A program nemcsak az ő munkájukat teszi egyszerűbbé, hanem a diákok is bőségesen profitálnak belőle, hiszen a tartalmak, amelyek a mostani generáció érdeklődésének megfelelően épülnek egymásra, bármely tudásszinttől használhatók" - hangsúlyozta a KRÉTA IFM szakmai vezetője.

A térítésmentes, 30 órás akkreditált pedagógus továbbképzés a KRÉTA Digitális Kollaborációs Terén (DKT) keresztül érhető el a nyelvtanárok számára.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.