OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. június 23. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. május 17., péntek 09:54

2023-as domain piaci trendek és 2024-es kilátások: A .hu sikertörténete
    Budapest, 2024. május 17., péntek (OTS) - A 2023-as év jelentős változásokat hozott a domain piacon, amit a SEDO és InternetX domain riportja és hazai tapasztalatok is alátámasztanak. Tavaly világszerte több mint 350 millió domaint regisztráltak, ami 2,5%-os növekedést jelent 2022-höz képest. Magyarországon a .hu domain regisztrációk száma ennél nagyobb mértékben, 9,3%-kal nőtt.

        A mesterséges intelligencia szerepe is megfigyelhető a domain regisztrációkban, különösen az .ai végződésű domainek esetében, amelyek iránt növekvő érdeklődés tapasztalható. Az MI technológia segíthet a domain nevek generálásában és a trendek előrejelzésében is.

2024-re is hasonló aktivitás várható, a hazai domain piac növekedése továbbra is folytatódik.

A teljes elemzés elolvasható, a forrás megjelölése mellett felhasználható:
https://www.rackhost.hu/blog/domain-piaci-trendek/
https://drive.google.com/drive/folders/10MsuDrZLNtbkArJ_vXDCx8_cVIC95LL1?usp=sharing

Kontakt adatok:
Felhő-Sebők Beatrix
Marketing vezető
Telefonszám: +36 30 975 5729
E-mail: sebok.beatrix@rackhost.hu
Web: www.rackhost.hu

    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.