OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. július 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. május 16., csütörtök 14:50

A Gellért szálló festményeinek árverése a Darabanth Aukciósháznál
    Budapest, 2024. május 16., csütörtök (OTS) - A Darabanth Aukciósház örömmel jelenti be, hogy felkérték a Gellért Hotel egyes műkincseinek árverezésére. Az online aukció 2024. május 14-én vette kezdetét és május 23-ig tart, amely során a résztvevőknek lehetőségük lesz olyan értékes alkotásokra licitálni, amelyek hosszú évtizedeken keresztül egybefonódtak Budapest ikonikus épületének történelmével, és díszítették annak falait, hozzájárulva különleges atmoszférájához.

    Az árverésre bocsátott festmények a magyar művészet gazdagságát és a szálloda hagyományait tükrözik, és olyan neves művészek munkái is megtalálhatók közöttük, mint Márffy Ödön, Schönberger Armand, valamint Czene Béla akiknek alkotásai méltán váltak híressé a magyar művészeti színtéren.
Az esemény részletei:
Licitálni 2024. 05. 23-ig lehet a Darabanth Aukciósház honlapján az összesen több mint 200 darab festményre és grafikára.
A Darabanth Aukciósház minden műkedvelőt és gyűjtőt szeretettel vár az eseményen. A résztvevőknek az aukció előtt a festmények személyes megtekintésére is van lehetősége.
A részletekért és aukciós katalógusért kérjük látogasson el a Darabanth Aukciósház hivatalos weboldalára: www.darabanth.com
Várjuk Önöket szeretettel!
Darabanth Aukciósház Csapata

    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.