OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 19. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. május 8., szerda 12:50

Rangos szakmai díjat nyert az EgészségAblak mobilalkalmazás
    Budapest, 2024. május 8., szerda (OTS) - 2024. május 7-én ünnepélyes gálaest keretében vehették át az ESZFK Nonprofit Kft. vezetői az ICT Global kiadó szakmai díját "Best Government Supplier-Kormányzat" kategóriában az EgészségAblak applikáció fejlesztéséért. A díjra olyan, az ICT-világban tevékenykedő cégek pályázhattak, amelyek 2023 májusa és 2024 márciusa közötti időszakban hajtottak végre termékfejlesztést, szolgáltatás- vagy rendszerbevezetést.

    Tolnay Roland, az ESZFK Nonprofit Kft. ügyvezetője a díjnyertes alkalmazásról elmondta: a TAJ-számmal és Ügyfélkapuval rendelkező állampolgárok számára ingyenesen letölthető EgészségAblak célja, hogy a lakosság könnyen, gyorsan, egyszerűen és széleskörűen használja - mobil alkalmazáson keresztül is - a digitális egészségügy előnyeit, elősegítve, hogy a kényelmi szolgáltatások révén a felhasználók egészségtudatosabbá váljanak. A folyamatos fejlesztés alatt álló applikáció egyik nagy előnye, hogy könnyen megtekinthetővé és azonnal elérhetővé válnak az elektronikus receptek és az ügyintézéshez szükséges egészségügyi dokumentumok. Képviseleti jogosultság esetén akár a családtagjainknak is segíthetünk, így az alkalmazáson belül szülőként a gyermekeink digitális fiókját is el tudjuk érni, illetve idősebb szüleinknek is támogatást tudunk nyújtani. Az elmúlt időszakban olyan új, hasznos funkciókkal is bővült az applikáció, mint az Egészség A-Z gyűjtemény, amely átfogó ismereteket kínál az egészséget érintő témákról, pl.: betegségekről, vizsgálati leírásokról, de már elérhetőek a felírt receptekhez kapcsolódó betegtájékoztatók is, hozzájárulva a betegek tudatos gyógyszerhasználatához és a gyógyszerbiztonság javításához.

Az EgészségAblak alkalmazás népszerűségét és a fejlesztés sikerét jól mutatja, hogy a letöltések száma hétről-hétre jelentősen növekszik, 2024. április közepéig közel 2 900 000 állampolgár töltötte le.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.