OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 26. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. január 31., szerda 12:26

2023-as domain siker: túl a 100 000 regisztráción
    Budapest, 2024. január 31., szerda (OTS) - 2023-ban újra növekedést tapasztalhattunk a magyar domain regisztrációk számában, összesen 108 181 db új .hu végződésű domaint regisztráltak, közel százezerrel többet, mint 2022-ben.

        Az internetpenetráció és az online töltött órák száma folyamatosan nő, nagy az érdeklődés a híroldalak böngészésén, szórakozáson túl az e-kereskedelmi weboldalak iránt is. Szinte minden szektorban növekszik az igény az internetes elérhetőségre, ezért fontos a megfelelő domain név megszerzése.

A domain regisztrációs adatok az online jelenlét jelentőségét mutatják, az eredmények változása a külső tényezőkre adott reakciókra utal. A domain statisztika nyomon követése segíthet a piaci trendek megértésében és az online jelenlét fontosságának felismerésében.

A teljes elemzés elolvasható és a forrás megjelölése mellett felhasználható:
https://www.rackhost.hu/blog/2023-domain-siker/
https://drive.google.com/drive/folders/1DtWk1cu9_oJILfJCJKEBjyTi07TSN8uQ?usp=sharing

    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.