OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 26. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2024. január 31., szerda 09:03

Tavaly több, mint 40.000 ügyfél választotta Magyarország piacvezető utazásszolgáltatóját
    Budapest, 2024. január 31., szerda (OTS) - Egzotikus körutazások, kulturális városlátogatások, gasztro-kalandok, és az újdonságok gazdag választéka várja az utazókat az OTP Travel most megjelent 2024. évi katalógusában. A cég 40 éve a minőségi turizmus és felelősségteljes utaztatás elkötelezettje, amelyek a kiemelkedően eredményes működésének alapjai.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240131_001.jpg

Az idén ünnepli alapításának 40. évfordulóját az OTP Travel. Évente több mint 80.000 repülőjegy értékesítésével és közel 1100 céges partnerével a 2023-ban több mint 40.000 ügyfelet kiszolgáló vállalat hazai piacvezető az utazási szolgáltatások terén. Ez a pozíció a megbízható, minőségi utazásszervezésnek, valamint az ügyfélkezelés kiemelt fontossága melletti elkötelezettségnek egyaránt köszönhető.

A kíváncsisággal és a felfedezés örömével párosuló felelősségteljes szemlélet, a folyamatosan változó igények kielégítése, az utazási trendeknek való megfelelés jellemzi a 4 kontinensen 103 különböző kulturális körutazási és városlátogatási ajánlatot. A közkedvelt utak mellett új desztinációk, gasztronómiai utazások, a természetre, a vadvilágra, távoli kultúrák megismerésére fókuszáló programok garantálják az OTP Travellel utazóknak a világ felfedezése nyújtotta élményeket és kalandokat.
A gasztro-kalandorok megismerkedhetnek Kolumbia és Panama kávéútjával, Isztambul, Grúzia és a Balti államok ínyencségeivel. Az európai utak színes palettáján igazi csemege a romantikus angol irodalom és filmes helyszínek rajongóinak a Jane Austen fesztiválra is ellátogató dél-angliai körutazás. Az Amerikai Egyesült Államokba és Kanadába invitáló programok gazdag tárháza New Yorkot Miamival kombináló családi utazással bővült.

2023 nyarán a világ turizmusa elérte a pandémia előtti időszak szintjének 84 százalékát. Az utazási hajlandóság folyamatos, amely megmutatkozik az OTP Travel eredményein is. Az országszerte 10 irodával és több mint 110 munkatárssal rendelkező cég 29,4 milliárd forintos árbevétellel zárta a 2023-as évet. "Számomra kulcskérdés, hogy nagyon jó idegenvezetőkkel, felkészült munkatársakkal, megbízható partnerekkel, színvonalas szálláshelyekkel dolgozzunk, és minden szempontból igényes legyen, amit képviselünk. Nagy odafigyeléssel, személyre szabottan foglalkozunk ügyfeleinkkel, hogy mindenki azt érezze, nem csak akkor fontos, amikor befizeti a részvételi díjat." - foglalta össze Molnár Judit ügyvezető a siker tényezőit, aki 24. éve vezeti a céget, 2018 óta pedig ellátja a Magyarországi Utazási Irodák Szövetsége elnöki feladatait.

A felelősségteljes utaztatás mellett teljes mértékben elkötelezett cég vezetője megjegyezte, hogy az eredmények javítása és a fenntarthatóbb utazás a turizmus környezetbarátabbá tételén alapulhat, amiben az OTP Travel élen jár. Mindinkább környezettudatos szállodákkal, szolgáltatókkal dolgozik együtt, olyan utakat szervez, amelyekben a fenntarthatósági szempontok is érvényesülnek.


Az 1984-ben alapított OTP Travel Kft. a magyar turisztikai piac vezető utazási irodája, az OTP Csoport tagja. Két budapesti és nyolc vidéki irodájában nyújt teljes körű turisztikai szolgáltatásokat lakossági és vállalati ügyfelek részére, illetve szervez rendezvényeket. A cég tagja a Magyar Utazási Irodák Szövetségének és egyéb szakmai szervezeteknek, valamint számos díjat nyert az évek során. Elkötelezett a társadalmi és környezeti felelősségvállalás mellett, hazai utazási irodaként elsőként szerezte meg 2023-ban a Travelife partneri szintet. ISO 9001:2015 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.