OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. január 29., hétfő 09:00

Több mint 3 millió éves matrica jár le szerdán
    Budapest, 2024. január 29., hétfő (OTS) - Szerdán lejárnak az éves autópálya matricák: 2024. január 31-én éjfélkor több mint 3 millió hazai felségjelzésű járműre érvényes éves országos és éves vármegyei autópálya matrica jár le - tájékoztat az https://autovignet.hu

    A rendelkezésre álló adatok alapján hazai honosságú járművekre közel 582 ezer éves országos és 2,5 millió éves vármegyei matricát vásároltak 2023-ra. Ezeken kívül a külföldi honosságú járművekre vásárolt közel 70 ezer éves országos és 100 ezer éves vármegyei jogosultság érvényessége jár le szerda éjfélkor.

A bírságok elkerülése érdekében nem árt észben tartani a fenti dátumot. A közelmúltban megszaporodott online csalások és adathalász-próbálkozások miatt fokozott elővigyázatosság mellett, megbízható forrásból szerezzük be az idei úthasználati jogosultságot. Webes vásárláskor mindig ellenőrizzük a webhelyet, hiszen online értékesítésre a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. és a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. mellett kizárólag utóbbi engedélyezett viszonteladó partnerei jogosultak.

Az újonnan fizetőssé vált szakaszok miatt érdemes lehet felülvizsgálni utazási szokásainkat is. 2024-től fizetős

a teljes M0-s autóút;
az M30-as Miskolc-észak és Miskolc-dél közötti szakasza;
az M31-es a Nagytarcsai csomóponttól az M3-M31-es csomópontig;
az M44-es Lakitelek/Tiszakécske csomóponttól Tiszaüg/Tiszakürt csomópontig;
az M44-es Szolnok/Martfű/Kunszentmárton csomóponttól a Békéscsaba-Gyula/Debrecen-Szeged csomópontig;
az M4-es Abony-kelet/Szolnok-nyugat csomóponttól a Törökszentmiklós-nyugat/Szajol csomópontig;
az M44-es a Lakitelek/Tiszakécske csomóponttól a Szarvas/Szentes csomópontig;
az M76-os a Balatonszentgyörgy/Balatonberény csomóponttól a Keszthely-Fenékpuszta csomópontig.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.