OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2024. január 28., vasárnap 13:30

Először lett balatoni szálloda AZ ÉV HOTELE győztese!
    Budapest, 2024. január 28., vasárnap (OTS) - Véget ért AZ ÉV HOTELE közönségszavazás hatodik évadjának döntője, melyben 28 szálloda versenyzett a nézők voksaiért.  Január első felében, két héten át lehetett szavazni a tíz döntős hotelre, melyek az öt nagy turisztikai régió első és második helyezettjeként kerültek a legjobbak közé.

    Az Interakció Produkció gyártásában készült, egyetlen televíziós hotelversenyben 2023. augusztusától január végig a nézők összesen több, mint 105 ezer szavazatot adtak le a számukra legkedvesebb szálláshelyekre.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás döntőjének nyertese a nézők szavazatai alapján, így a 2023 legjobb hotele a keszthelyi Sirius Hotel****superior lett, amely először vett részt a versenyben, a döntőben pedig a szavazatok 20,2 százalékát szerezte meg. A közönségszavazás egyedi tervezésű díját a szálloda igazgatója, Bihari Dávid vette át Garay Annamáriától, a produkció háziasszonyától az RTL-en sugárzott díjátadó műsorban. A döntőben leadott szavazatok 19,9 százalékával a második a hajdúszoboszlói Hotel Aurum**** lett. A dobogó harmadik fokára pedig a balatonfüredi Hotel Vinifera Vine & Spa*****superior állhatott fel a döntőben leadott szavazatok 17,7 százalékával. Ez a balatoni hotel szintén újoncként vett részt a versenyben.

AZ ÉV HOTELE díjat a verseny története során először nyerte el balatoni szálloda. Ráadásul két olyan balatoni hotel is a legjobb háromban végezett, melyek 2023-ban fogadtak először vendégeket.

Az évad döntősei, vagyis 2023 legjobb szállodái régiónként az alábbiak voltak:

Balaton régió:
     -    Sirius Hotel ****superior, Keszthely
     -    Hotel Vinifera Wine & Spa *****superior, Balatonfüred

Észak-Kelet Magyarország régió:
     -    Calimbra Wellness és Konferencia Hotel ****superior, Miskolctapolca
     -    Hotel Villa Völgy **** Wellness & Konferencia, Eger

Alföld régió:
     -    Hotel Divinus *****superior, Debrecen
     -    Hotel Aurum ****, Hajdúszoboszló

Észak-Dunántúl régió:
     -    Fagus Hotel Conference & Spa ****superior, Sopron
     -    Park Hotel ****, Bük

Dél-Dunántúl régió:
     -    István Király Szálló, Pécsvárad
     -    Nagypince Borhotel Vine & Spa****, Böhönye

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás szervezői az évadzáró epizódban bejelentették a folytatást is. A 2024-es új évadban újabb magyarországi szállodák szállnak majd versenybe a nézők szavazataiért és AZ ÉV HOTELE megtisztelő címéért.

Kapcsolódó fényképek, videók, háttéranyagok:

AZ ÉV HOTELE 6. évadának adásai: https://www.rtlplusz.hu/az-ev-hotele-p_8751
AZ ÉV HOTELE Facebook oldala: https://www.facebook.com/azevhotele

Fényképek a díjátadóról és azok leírása: https://drive.google.com/drive/folders/1b_AsudoH4lecq4Kk-t050t9BvqWwvGwB?usp=sharing

Forrás: Interakció Produkció Kft.

Nyertes hotelek linkjei:
     -    1. helyezett: Sirius Hotel****superior, Keszthely - https://siriushotel.hu/
     -    2. helyezett: Hotel Aurum****, Hajdúszoboszló - https://hotelaurum.hu/
     -    3. helyezett: Hotel Vinifera Wine & Spa*****superior, Balatonfüred - https://vinifera.hu/

További információ kérhető:
Serfőző Zsolt, producer
+ 36 (30) 958-010-55
serfozo.zsolt@interakcio.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.