OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. május 26. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2024. január 23., kedd 09:23

Hogyan változnak az autós közlekedési szokások 2024-ben?
    Budapest, 2024. január 23., kedd (OTS) - Az autósokat érintő módosítások 2024-ben jól láthatóan átalakítják a közlekedési szokásokat.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20240123_001.jpg

Az üzemanyagok áremelkedése miatt jelentősen csökkent a benzinkutak forgalma, a fizetős utak listájának bővülése, az úthasználat drágulása pedig hatással van az autópálya matricák iránti keresletre is. Az autopalyamatrica.hu anonim online kutatása az autópályahasználattal kapcsolatos változásokat méri fel.

A szakmai portál egyebek között kíváncsi arra, hogy várhatóan miként alakul az éves, havi és heti országos, illetve az éves vármegyei matricák forgalma, hogyan befolyásolják a vásárlói szokásokat az árak, illetve milyen plusz szolgáltatásokat várnának el az online vásárlások esetében az ügyfelek.

A felmérés itt érhető el: https://www.autopalyamatrica.hu/felmeres

A felmérés január 31-én zárul.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.