OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. december 21., csütörtök 10:34

Az NIQ kinevezte a stratégiai vezetőjét, hogy előmozdítsa a növekedést és ösztönözze az innovációt a fogyasztóipanel-szolgáltatások terén (1. rész)
    Chicago, 2023. december 21., csütörtök (Business Wire/OTS) - A fogyasztói szokások felmérése és a piackutatás terén úttörőnek számító NIQ büszkén jelenti be, hogy Kris Ewingot nevezte ki a fogyasztóipanel-szolgáltatások (CPS) üzletágának globális elnökévé, hogy felgyorsítsa a növekedést, előmozdítsa az innovációt és ügyfélcentrikus megoldásokat nyújtson. Ez a vezetői kinevezés megerősíti az NIQ töretlen elkötelezettségét aziránt, hogy a fogyasztók körében végzett méréseket kiterjessze különböző csatornákra és kategóriákra, megszilárdítva ezáltal a napi fogyasztási cikkek (CPG) iparágának megerősítésében betöltött kiemelkedő szerepét. Az NIQ fennállásának százéves évfordulójához közeledve ez a kinevezés azt célkitűzést tükrözi, hogy a fogyasztói panelek üzletága egy olyan új korszakba lépjen át, ahol a megbízható, adatvezérelt információszerzés kiemelkedő jelentőséggel bír a CPG iparág sikeressége szempontjából.

    Azáltal, hogy Ewingot előléptették a CPS üzletág globális elnökévé, az NIQ aziránti elkötelezettségét bizonyítja, hogy az adatvezérelt információszerzést eddig példátlan szintre emelje. Az NIQ operatív igazgatója (COO), Tracey Massey felé közvetlen beszámolási kötelezettséggel rendelkező Ewing feladata lesz a fogyasztói panelekkel kapcsolatos műveletek globális bővítésének irányítása. A differenciált termékkínálatra, az élvonalbeli technológiákra, valamint a vásárlással és a fogyasztókkal foglalkozó képzett szakértőkből álló csapatra helyezve a hangsúlyt, Ewing arra fog törekedni, hogy új iparági normákat alakítson ki.

Míg a napi fogyasztási cikkek iparágában dolgozó felsővezetők 76%-a állítja, hogy a fogyasztók és az új generációk változó szokásai kihívást jelentenek, ugyanakkor lehetőséget is teremtenek a jövőbeli növekedésre. Az NIQ fókuszában az olyan ügyfelek iránti elkötelezettség áll, akik betekintést nyújtanak a fogyasztók szokásainak jövőbeli alakulásába, ami lehetővé teszi a márkák hosszú távú növekedését.

"Rendkívül izgatott vagyok amiatt, hogy lehetőségem nyílt ennek a dinamikus környezetnek az irányítására" nyilatkozta Kris Ewing, az NIQ CPS üzletágának globális elnöke. "A képességeink fejlesztése és bővítése iránti elkötelezettségünk elengedhetetlen ahhoz, hogy jobban ki tudjuk szolgálni az ügyfeleinket, és elérhessük ambiciózus célkitűzéseinket."

Az NIQ stratégiai szempontból kiemelten kezeli a CPS üzletág fejlesztését az egész szervezeten belül, és ezért az alábbi kulcsfontosságú intézkedéseket vezette be:

     -    Nagyobb fokú átláthatóság előmozdítása az ügyfelek számára a kiskereskedelmi mérési szolgáltatások és a fogyasztóipanel-szolgáltatások összekötésével a (2024-ben induló) NIQ Discover dinamikus és integrált nézetei révén.
     -    A lefedettség, a képviselet és a CPS adatminőség megerősítése a globális piacokon a vezetői mintákba történő fókuszált beruházások révén az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Németországban, Ausztráliában, az Egyesült Államokban és Kanadában.
     -    Fokozott támogatás biztosítása az iparágban vezető szerepet betöltő, a témában jártas szakértők által tartott képzések, workshopok és gondolatvezetés ("thought leadership") révén az új növekedési lehetőségeknek a kategóriájukban a legkiválóbb kiskereskedelmi mérések és fogyasztói panelek által biztosított információk kihasználásával történő feltárása érdekében.
     -    A trendek pontosabb és megbízhatóbb felmérése, különösen a növekedést szolgáló kulcsfontosságú csatornákon, valamint kibővített lefedettség, kategóriák és jellemzők valamennyi csatornán.

A lefedettségbe és a technológiába való jelentős és stratégiai beruházások segítségével az NIQ gyors ütemben fejleszti a mérési technológiát. Előrelátó megközelítést követve, a vállalat kritikus fontosságú kezdeményezéseket határozott meg a jelentős növekedés előmozdítása érdekében; e stratégiai célkitűzés központi pillére a CPS üzletág. Az NIQ változatlanul kitart amellett, hogy küldetésének tekinti, hogy úttörő szerepet töltsön be az információszerzésben és az innovációban a fogyasztói szokások felmérése és a piackutatás terén, ezáltal bevezetve minket egy olyan jövőbe, amelyet példátlan fejlesztések és az iparágra gyakorolt transzformatív hatás jellemez. (folyt.)2023. december 21., csütörtök 10:34

Az NIQ kinevezte a stratégiai vezetőjét, hogy előmozdítsa a növekedést és ösztönözze az innovációt a fogyasztóipanel-szolgáltatások terén (2. rész)
    Chicago, 2023. december 21., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Amit az NIQ-ról tudni érdemes

Az NIQ a fogyasztói szokások kutatásával foglalkozó, világszinten vezető vállalat, amely a legteljesebb képet nyújtja a fogyasztók vásárlási szokásairól, valamint új növekedési lehetőségeket tár fel. 2023-ban a NIQ és a GfK egyesülése összehozta az iparág két vezető vállalatát, amelyek páratlan globális lefedettséggel rendelkeznek. A kiskereskedelem holisztikus megértését és a legátfogóbb fogyasztói információk összegyűjtését a legkorszerűbb platformokon fejlett elemzések segítik, ezáltal a NIQ teljes képet (Full View™) nyújt.

A NIQ az Advent International portfóliótársasága, amely több mint 100 piacon van jelen és a Föld népességének több mint 90%-át fedi le. További információért kérjük, látogasson el a NIQ.com weboldalra.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20231219991607/hu/

Kapcsolat
Media
Gillian Mosher
Vice President, Communications
(gillian.mosher@NIQ.com)


Forrés: NIQ


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.