2024. április 29. hétfő

2023. november 7., kedd 12:20

Az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb befektetője, a budapesti Ritz-Carlton és InterContinental luxushotelek tulajdonosa is előad a Magyar Vállalkozói Akadémián!
    Budapest, 2023. november 7., kedd (OTS) - Al Habtoor a Docler budapesti irodaházában egyebek mellett a mesterséges intelligencia munkaerőpiaci hatásairól is beszél Gattyán György novemberi Vállalkozói Akadémiáján

Teljes teltházzal és nagy sikerrel zárult a Gattyán György és Huszár Viktor által életre hívott Magyar Vállalkozói Akadémia (MVA) alapfokú képzése.
Alig pár nap alatt telt be az egymilliárd forintos kezdőalappal meghirdetett Akadémia első kurzusa, így már a második alkalom is kiírásra került, ami november 25-én kerül megrendezésre.
A Magyar Vállalkozói Akadémia olyan startuppereket keres, akik hisznek a sikerükben és a magyar innováció erejében. Az alapítók célja, hogy a képzés által olyan prosperáló vállalkozók és vállalkozások jöjjenek létre, amelyek segítik beindítani Magyarország gazdasági motorját, és újra előtérbe helyezni az üzleti gondolkodást.

Az MVA soron következő alapkurzusai rendhagyók lesznek, több világszinten is elismert vendégelőadót hívtak meg a szervezők, akik örömmel fogadták el a felkérést!

Gattyán Györgyék az eredetileg kialakított neves és kimagasló oktatói gárdát most további komoly szakemberekkel erősítik, így az ő meginvitálásukra részt vesz a novemberi oktatáson Mohammed Khalaf Al Habtoor, az Al Habtoor Group alapító-vezérigazgatója.

Al Habtoor neve nem ismeretlen Magyarországon: egy évtizede például az InterContinental és a Ritz-Carlton luxusszállodák is a befektető tulajdonában álló cégcsoport érdekeltségei. A dubaji üzletembert a legbefolyásosabb és leggazdagabb arabok között tartják számon, ő építtette a világ első 7 csillagos szállodáját, a Burdzs Al Arabot. Al Habtoor egyebek mellett a mesterséges intelligencia munkahelyekre gyakorolt hatásairól, illetve a tehetős emberek filantróp tevékenységeiről is előad. Utóbbinál azt fejtegeti majd, hogy a gazdag embereknek miért kell visszaadniuk vagyonukból a társadalom elesett rétegeinek.

A januári, harmadik képzésen még egy világhírű üzletember, Alex Dassler, az Adidas cég létrehozójának unokája is érkezik előadóként az Akadémiéra. Alex Dassler azon túl, hogy a családi vállalkozást viszi tovább, nemzetközi befektetőként is elismert, éves szinten mintegy 10 milliárd forintos alappal keres kezdő vállalkozásokat. Az eddigi magyar előadókon kívül Perényi András, a Webshippy Fulfillments társalapítója és ügyvezető igazgatója is oktat majd az Akadémián.

A Magyar Vállalkozói Akadémia november 25-i dátumára még tart a jelentkezés, amelyről a honlapon (www.magyarvallalkozoiakademia.hu ) bővebb információt találnak az érdeklődők!

Sajtókapcsolat:
Nemes Tamás, kommunikációs vezető - Docler cégcsoport