OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. október 20., péntek 10:10

November 11-én Budapest ad otthont az első hazai Pen Show-nak!
    Budapest, 2023. október 20., péntek (OTS) - A Lurdy házban kerül megrendezésre az írószerek, tinták és papírok rajongóinak legjobban várt hazai rendezvénye.

    A kiállításon és vásáron részt vesz számos hazai írószerkészítő, írószer-kereskedő és nemzetközi márkatulajdonos, hogy bemutassák termékeiket, kollekcióikat és újdonságaikat.

Az esemény lehetőséget nyújt a látogatóknak arra, hogy megismerjék az írószerek színes és lebilincselő világát, a legújabb írószer trendeket, megismerhessék és tesztelhessék a legkülönfélébb íróeszközöket, tintákat és egyéb kapcsolódó kiegészítőket, valamint találkozzanak gyűjtőkkel, írószerrajongókkal és az írószeripar képviselőivel.

A rendezvényen olyan márkák képviselőivel és kollekcióival lehet találkozni, mint a Pilot, a Pentel, vagy a Stabilo. Számos hazai és nemzetközi tollkészítő manufaktúra is bemutatkozik, köztük az ETELBURG, a PENDORS, vagy a CAPILLARIS.

Lesznek olyan kiállítók is, akik tematikus anyaggal készülnek: a SHIROKUMA speciális japán papírokkal és írószerekkel érkezik a rendezvényre.

Az I. Hungary Pen Show-n a papírok és különféle tinták szerelmesei is otthon érezhetik magukat. A PENNONIA tinta manufaktúra nem csak hatalmas választékkal készül, de kifejezetten erre a rendezvényre meglepetést is tartogat.

A régi írószerek szerelmesei számára jó hír, hogy Kovács Zoltán töltőtolljavító mester is részt vesz kiállítóként. Az írószergyűjtő körökben jól ismert nemzetközi szaktekintély, Tom Westerich (penboard.de) szintén részt vesz a rendezvényen.

Az I. Hungary Pen Show alatt kalligráfia workshop-okon is részt lehet venni, amelyeket Buzogány Dezső és Schallinger Dávid "Manoeye" tart.

A főszervezők (Bikfalvi Máté és Pethő Sándor) régi álma válik valóra azáltal, hogy az eddig csak külföldi gyakorlatból ismert pen show végre hazánkban is megrendezésre kerül.

A rendezvény nem titkolt célja, hogy a töltő -és golyóstollak, töltőceruzák, tinták és különleges papírok szerelmesei találkozzanak egymással egy felejthetetlen nap keretében.

Jegyek a helyszínen vásárolhatók. Minden belépőjegy egyben tombola is, amellyel írószereket lehet nyerni.


Bővebb információ a rendezvényről:

A rendezvény facebook linkje: https://www.facebook.com/hungarypenshow

A rendezvény weboldala: https://hungarypenshow.com/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.