2024. április 30. kedd

2023. október 17., kedd 11:30

AMERIKAI MÉZVERSENYEN GYŐZTES A MAGYAR SELYEMFŰMÉZ
    Budapest, 2023. október 17., kedd (OTS) - A fajtamézek kategóriájában világelsőnek lett a Dr Honey selyemfűméze, s összességében a világ tíz legfinomabb méze közé került a magyar márka.

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:

A Dr Honey tavaly már megmutatta, hogy mire is képes egy jó magyar méz, de a márka idén felülmúlta a tavalyi dobogós helyezését is, s az Egyesült Államokban megrendezett Black Jar Honey Contest nemzetközi mézverseny döntőjében fajtamézek kategóriájában elnyerte a világ legfinomabb fajtaméze díjat.

A Dr Honey elsősorban az export piacokat veszi célba. Jelenleg Japánba és Dániába exportálunk, de az angolszász piacok is az elsődleges céljaink között vannak, így fontos volt számunkra, hogy megméressük magunkat az amerikai versenyen is, ahol a fajtamézek kategóriájában a mi selyemfűmézünk lett a No.1, vagyis a világ legfinomabb fajtaméze.

A világ legfinomabb méze címet elnyerni komoly kihívás, de ez a díj nem volt előzmény nélküli. Hársmézünk is megismételte a tavalyi sikerét, idén is dobogós lett ugyanezen a versenyen, csak most egy krém változattal szerepeltük.

Évek óta megméretjük magunkat, amiben nagyon sok munka és nagyon sok kockázat van: a siker felemel és megerősít. Az biztos, hogy erre a versenyekre csak olyanok nevezik a mézeiket, akik hisznek abban, hogy az kiváló, sőt rendkívüli minőség, így egy-egy ilyen díj elnyerése minőségi garancia a fogyasztó számára.

Teljes terjedelemben: https://drhoney.hu/blog/
Viszlai Andrea, tel.: 20/463-2802