OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2023. október 17., kedd 11:30

AMERIKAI MÉZVERSENYEN GYŐZTES A MAGYAR SELYEMFŰMÉZ
    Budapest, 2023. október 17., kedd (OTS) - A fajtamézek kategóriájában világelsőnek lett a Dr Honey selyemfűméze, s összességében a világ tíz legfinomabb méze közé került a magyar márka.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20231017_002.jpg

A Dr Honey tavaly már megmutatta, hogy mire is képes egy jó magyar méz, de a márka idén felülmúlta a tavalyi dobogós helyezését is, s az Egyesült Államokban megrendezett Black Jar Honey Contest nemzetközi mézverseny döntőjében fajtamézek kategóriájában elnyerte a világ legfinomabb fajtaméze díjat.

A Dr Honey elsősorban az export piacokat veszi célba. Jelenleg Japánba és Dániába exportálunk, de az angolszász piacok is az elsődleges céljaink között vannak, így fontos volt számunkra, hogy megméressük magunkat az amerikai versenyen is, ahol a fajtamézek kategóriájában a mi selyemfűmézünk lett a No.1, vagyis a világ legfinomabb fajtaméze.

A világ legfinomabb méze címet elnyerni komoly kihívás, de ez a díj nem volt előzmény nélküli. Hársmézünk is megismételte a tavalyi sikerét, idén is dobogós lett ugyanezen a versenyen, csak most egy krém változattal szerepeltük.

Évek óta megméretjük magunkat, amiben nagyon sok munka és nagyon sok kockázat van: a siker felemel és megerősít. Az biztos, hogy erre a versenyekre csak olyanok nevezik a mézeiket, akik hisznek abban, hogy az kiváló, sőt rendkívüli minőség, így egy-egy ilyen díj elnyerése minőségi garancia a fogyasztó számára.

Teljes terjedelemben: https://drhoney.hu/blog/
Viszlai Andrea, tel.: 20/463-2802
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.