OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. október 5., csütörtök 09:10

Az Xsolla a 100 legjobb mobiljáték közül 40-re webáruházat indít (1. rész)
    Los Angeles, 2023. október 5., csütörtök (Business Wire/OTS) - A mobiljáték-üzletág 151 Xsolla webáruházzal növekszik, kihasználva a továbbfejlesztett platformok közötti integrációt és az operatív működési hatékonyság növekedését - Az Xsolla globális videojáték-kereskedelmi vállalat közzétette, hogy a 100 legnépszerűbb mobiljáték közül 40 az Xsolla megoldásával indította el webáruházát. Ez az információ bepillantást nyújt a mobiljáték-ipar többplatformos működésének 2023-ban és 2024 küszöbén is egyre erősödő tendenciájába. Az Xsolla kutatásai és elemzései alapján idén 151 játéknak segítettek a webshopok elindításában. Ez az eredmény a mobiljáték-környezet átalakulását tükrözi a platformok közötti integráció felé való elmozdulással.

        Ez a sajtóközlemény multimédia-tartalommal rendelkezik. A teljes tartalmat itt találja: https://www.businesswire.com/news/home/20231004910207/hu/

"Az Xsolla támogatásával a 80.lv rávilágít arra, hogy a játékiparban egyre nagyobb szükség van egy összekötő platformra" - árulta el Kirill Tokarev, a 80.lv vezérigazgatója. "Ez a koncepció egyenlő esélyeket kíván biztosítani a játék és porting stúdiók, különösen a korlátozott belső kapacitással rendelkezők számára azáltal, hogy megbízható partnerekkel kapcsolja össze őket, hogy játékaikat más platformokra is kiterjeszthessék."

2005 óta az Xsolla elkötelezett amellett, hogy világszerte segítse a webalapú böngészők és a számítógépes játékok virtuális termékeinek értékesítését. Az Xsolla rendíthetetlenül elkötelezett amellett, hogy több platformon is új piacokat fedezzen fel, és a belépési élmény javítása érdekében jelentős beruházásokat tegyen, lehetővé téve a mobiljátékok számára, hogy folyamatosan bővülő felhasználói bázisukat növeljék.

Az olyan speciális fizetési platformok integrálása, mint az Xsolla, jelentősen javíthatja a játékfejlesztők hatékonyságát. Az adatok azt mutatják, hogy speciális megoldások segítségével a fejlesztők működési idejük akár 30%-át is megtakaríthatják ahelyett, hogy saját cégen belüli fizetési rendszert hoznának létre. Ezáltal a fejlesztők és a kiadók több erőforrást szabadíthatnak fel a játékfunkciók és a felhasználói élmény javítása érdekében. Az adómegfelelés és a szabályozási követelmények bonyolultságának egyszerűsítése lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy a lenyűgöző játékok létrehozásával kapcsolatos alapvető kompetenciájukra összpontosítsanak. Ennek eredményeként az Xsolla partnereként a felek egyszerűsíthetik üzleti tevékenységüket, és hozzájárulhatnak a végfelhasználók magasabb színvonalú játékélményéhez.

A digitális szolgáltatások és termékek globális piacának forgatagában való eligazodás igen összetett kérdés; sokkal többet jelent, mint az áfára és a forgalmi adóra vonatkozó irányelvek betartását. Vegyük például Mexikót, ahol csak két vezető szerencsejáték-cég van hivatalosan regisztrálva az RFC-ben bejegyzett List of Digital Service Providers (digitális szolgáltatók listája) szerint, amint azt a Hivatalos Szövetségi Közlöny is alátámasztja. Az adókon túl a vállalatoknak különféle helyi szabályokkal, engedélyezési feltételekkel és adatvédelmi törvényekkel kell megbirkózniuk, amelyek az egyes régiók között drasztikusan eltérőek lehetnek.

"A webáruház elindítása a 100 legnépszerűbb mobiljáték közül 40 számára óriási mérföldkő az Xsolla számára, és az iparágon belül lényeges elmozdulást jelent a többplatformos terjeszkedés felé" - mondta Chris Hewish, az Xsolla vezérigazgatója. "Ez az eredmény több, mint egy játék a számokkal; igazolja, hogy hajthatatlanul összpontosítunk arra, hogy a mobiljáték-fejlesztők számára a leghatékonyabb és legsokoldalúbb megoldásokat kínáljuk. Továbbá rámutat az egységes platformok közötti stratégia növekvő fontosságára, különösen a közelmúltbeli adatvédelmi változások fényében, köztük az Identifier for Advertisers (IDFA), az App Tracking Transparency (ATT), valamint az ujjlenyomatvétel küszöbön álló visszaszorítása. Ezek a változtatások minden eddiginél fontosabbá tették a fejlesztők számára, hogy betartsák a szabályokat, miközben a webáruházakat használják felhasználói bázisuk bővítésére, illetve a játékélmény különböző platformokon történő gazdagítására."

További információkért és az Xsolla webáruházzal kapcsolatos hírekért látogasson el a következő oldalra: xsolla.pro/webshoptop100 (https://xsolla.com/mobile-web-shop)
(folyt.)



2023. október 5., csütörtök 09:10

Az Xsolla a 100 legjobb mobiljáték közül 40-re webáruházat indít (2. rész)
    Los Angeles, 2023. október 5., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Az Xsolla-ról

Az Xsolla egy globális videojáték-kereskedelmi vállalat robusztus és hatékony eszköz- és szolgáltatáskészlettel, amelyet kifejezetten a videojáték-ipar számára terveztek. 2005-ös alapítása óta az Xsolla játékfejlesztők és -kiadók ezreit segítette, bármilyen méretű, világszerte és többféle platformon keresztül finanszírozni, piacra dobni, elindítani és bevételt szerezni játékaiknak. A játékkereskedelem innovatív vezetőjeként az Xsolla küldetése, hogy megoldja a globális terjesztés, marketing és bevételszerzés veleszületett összetettségét, hogy segítse partnereinket több földrajzi területre eljutni, több bevételt generálni, és világszerte kapcsolatot teremteni a játékosokkal. A székhelye és bejegyzett székhelye a kaliforniai Los Angelesben van, míg irodái Berlinben, Szöulban, Pekingben, Kuala Lumpurban, Tokióban és a világ különböző városaiban is megtalálhatók. Az Xsolla támogatja az olyan főbb játékokat, mint a Valve, Twitch, Roblox, Ubisoft, Epic Games, Take-Two, KRAFTON, Nexters, NetEase, Playstudios, Playrix, miHoYo és még sok mást is.

További információkért és hírekért látogasson el a következő oldalra: xsolla.com

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20231004910207/hu/

Kapcsolat
Médiakapcsolat
Derrick Stembridge
Public Relations igazgató, Xsolla
d.stembridge@xsolla.com


Forrás: Xsolla


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.