OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. február 25. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. szeptember 28., csütörtök 15:30

Szorgalmatos Község Önkormányzata megkezdte a TOP-1.4.1-19 - BÖLCSŐDEI FÉRŐHELYEK KIALAKÍTÁSA, BŐVÍTÉSE pályázati felhívás keretében támogatásban részesült nyertes pályázatának megvalósítását
    Szorgalmatos, 2023. szeptember 28., csütörtök (OTS) - Szorgalmatos Község Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében meghirdetésre került "BÖLCSŐDEI FÉRŐHELYEK KIALAKÍTÁSA, BŐVÍTÉSE" címen kiírt pályázati felhívásra benyújtott "Mini bölcsőde létrehozása Szorgalmatoson - Bölcsődei férőhelyek kialakítása, bővítése" című, TOP-1.4.1-19-SB1-2019-00002 az azonosítószámú pályázatával 154,5 millió Ft vissza nem térítendő Uniós támogatást nyert el.

    Szorgalmatos Község Önkormányzata sikeresen pályázott és nyert 154 500 000 Ft támogatást - 100 %-os támogatási intenzitással - a projekt megvalósítására. A projekt a gyermekjóléti alapellátások közül a bölcsődei ellátási formához, mint mini bölcsődéhez való hozzáférés javítását és a bölcsődei ellátási formák által nyújtott szolgáltatások minőségi fejlesztését segíti elő, ezáltal hozzájárulva a kisgyermeket nevelők munkavállalásának támogatásához, a családok segítéséhez, különösen a leghátrányosabb helyzetű térségekben lévő gyermekek minél korábbi életkorban történő megsegítéséhez.
A projekt eredményeként 8 fős mini bölcsőde komplex kialakítása történik Szorgalmatoson a szükséges kiszolgáló helyiségekkel, eszközök, berendezések, udvari játszóeszközök beszerzésével, emellett a fenntartható és minőségi foglalkoztatás, valamint a munkavállalói mobilitás támogatása, többek között a kisgyermekes szülők munkaerőpiacra történő visszatérésének elősegítése valósul meg a gyermekellátási szolgáltatások fejlesztése által.

Az "Mini Bölcsőde létrehozása Szorgalmatoson - Bölcsődei férőhelyek kialakítása, bővítése" című, TOP-1.4.1-19-SB1-2019-00002 azonosító számú, projekt a Széchenyi 2020 program keretében, az Európai Unió támogatásával, és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban valósult meg.

A támogatás összege: 154.500.000.-Ft
Kedvezményezett: Szorgalmatos Község Önkormányzata

További információ:
Szorgalmatos Község Önkormányzata
Fülöp Adrián Máté
e-mail: fulopadrian@szorgalmatos.hu
telefon: +36-42-520-034 , +36-30-336-4560
web: https://www.szorgalmatos.hu/palyazatok.html
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.