OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2023. szeptember 27., szerda 09:30

A Medisca lépéseket tesz innovatív technológiáinak védelme érdekében
    Montreal, 2023. szeptember 27., szerda (Business Wire/OTS) - A Medisca szabadalombitorlás miatt pereli a Fagront, a HiperScant és a Gakot.

    A több évtizedes stratégiai kutatás-fejlesztési ("K+F") beruházásoknak köszönhetően a Medisca név az innovatív, ügyfélközpontú technológiák szinonimájává vált. A gyógyszerészeti keverékek előállítása során például a Medisca a minőség és az innováció iránti rendületlen elkötelezettségével továbbra is személyre szabott megoldásokat kínál. Ez magában foglalja az iparágban vezető Medisca MAZ™ Mixert, egy keverési technológiát, amelyet a vállalat éveken át tartó kutatás és tesztelés nyomán vezetett be. A Medisca MAZ Mixer hatékony, egységes, kiváló minőségű megoldást nyújt több száz gyógyszerészeti készítmény összekeverésére.

Annak érdekében, hogy továbbra is biztosíthassa azokat az innovációkat, amiket az ipar megkövetel és amelyekre annak szüksége van, a Medisca a K+F-be történő befektetését egy erőteljes szellemi tulajdon ("IP") portfólióval egészíti ki. Ez magában foglalja az Egyesült Államokban, Európában, Kanadában és Ausztráliában szerzett szabadalmakat is. A Medisca már évek óta lépéseket tesz annak érdekében, hogy ismertesse az iparággal szabadalmi portfólióját, beleértve az úttörő Medisca MAZ Mixerrel kapcsolatosakat is. Sajnálatos módon néhány vállalat úgy döntött, hogy olyan termékeket kínál, amelyek sértik a Medisca szellemi tulajdonjogát.

Értékes jogainak védelme és a vállalatok tisztességes versenyének biztosítása érdekében a Medisca meg kívánja védeni szabadalmaztatott technológiáit a versenytársak jogsértő tevékenységeivel szemben. Ez a globális jogérvényesítési erőfeszítés a mai napon kezdődött azzal, hogy a Medisca keresetet nyújtott be a Fagron B.V., a HiperScan GmbH és a Gako Deutschland GmbH ellen a Medisca német leányvállalatának tulajdonában lévő 3 538 071 számú szabadalom megsértése miatt. A keresetet a müncheni kerületi bíróságon nyújtották be Németországban, és jóvátételként eltiltást és pénzbeli jogorvoslatot követelnek.

"Az innováció iránti mélységes tisztelettel és szellemi tulajdonunk védelme iránti felelősségünk birtokában szükségesnek találjuk, hogy jogi lépéseket tegyünk a szabadalombitorlás ellen" - mondta el Panagiota Danopoulos, a Medisca globális stratégiáért és innovációért felelős alelnöke. "Hiszünk egy tisztességes és versenyképes piacban, ahol az innováció virágzik, és ez a per megerősíti elkötelezettségünket ezen elvek betartása mellett, miközben óvja innovatív szellemünket."

A Medisca reméli, hogy a mai perbejelentés emlékeztetni fogja a versenytársakat a vállalathoz tartozó szellemi tulajdon tiszteletben tartásának fontosságára. A keverőipar (például a gyógyszeripar és a CBD (kannabidiol)) a Medisca MAZ Mixer által kínált minőségre és hatékonyságra támaszkodik. Az iparágnak képesnek kell lennie arra, hogy továbbra is fenntartsa bizalmát ezekben a termékekben és a Medisca páratlan ügyfélszolgálati és problémamegoldó innovációiban.


Amit a Mediscáról tudni érdemes:

A Medisca Észak-Amerikában, Ausztráliában és Európában telephellyel rendelkező globális vállalat, amely a minőség és innováció iránt rendületlenül elkötelezett, személyre szabott megoldásokat kínáló erős partneri kapcsolatok révén járul hozzá az egészségügyhöz. A több mint 30 éves múltra visszatekintő, a gyógyszerészeti keverékekkel való ellátásban erős alapokkal rendelkező Medisca olyan B2B vállalat, amely teljeskörű kínálatot nyújt az érték, az állandóság, az érzékenység és a lojalitás biztosítása révén. Wellness partnerként a Medisca lankadatlan odaadással támogatja az életminőség javítását az eltérő igények és az emberek figyelembevételével. További információért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: www.medisca.com illetve kövessen bennünket a LinkedInen, a Facebookon, a Twitteren, és a YouTube-on.

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20230926264164/hu/

Kapcsolat
Adam Pinsky
Kommunikációs igazgató
apinsky@medisca.com
+1 (438) 304-6756


Forrás: Medisca


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.