OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2023. szeptember 25., hétfő 09:10

Az Ázsiai Játékok első versenyét Ningbóban, Zhejiang tartományban rendezték meg
    Ningbo, China, 2023. szeptember 25., hétfő (APA/OTS) - Szeptember 19-én, az Ázsiai Játékok első versenyeként a Ningbo Xiangshan Banbian Hegyi Strandröplabda Központban megkezdődött a Hangcsouban megrendezésre kerülő 19. Ázsiai Játékok strandröplabda-versenye. A kínai csapat Wang Yanwei/Li Jie megnyerte a versenyt a palesztin csapat ellen, és a kínai küldöttség megnyerte az Ázsiai Játékok első versenyét. Az ázsiai sportesemény egyre növekvő hangulatával együtt a világ szemei a Kelet-kínai-tengerre szegeződtek.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20230925_001.jpg

Ningbo, Zhejiang tartomány, a több mint 8000 éves civilizációs múltra visszatekintő tengerparti város, egykor a kínai civilizáció és a világ civilizációja közötti kommunikáció ablakaként szolgált. Ma, a Hangcsoui Ázsiai Játékok társrendező városaként a kikötő előnyeire támaszkodva ad otthont a vitorlás és strandröplabda-versenyeknek, és ismét megjelenik a világ színpadán. Ningbo mindent megtesz azért, hogy az "Események Városát" építse, és egy újabb "Legszebb Névjegykártyát" adjon át a világnak.

A strandröplabda után az Ázsiai Játékok vitorlásversenye következik. A női röplabda olimpiai kvalifikációs torna és a 2023-as Ningbo Tenisz Nyílt Verseny is közeleg. Az egymást követő nehézsúlyú események nemcsak a világ figyelmét keltik fel, hanem folyamatos életerőt is fecskendeznek Ningbóba. Az eseményeken keresztül Ningbo megmutatja egyedülálló városi varázsát.

A 2023-as Ningbo Tenisz Nyílt Verseny szeptember 23. és 30. között kerül megrendezésre a Ningbo Yinzhou Teniszközpontban. Eddig több mint 30 országból és régióból 109 sportoló jelentkezett a versenyre, és 38-an vannak a világranglista első 100 helyezettje között. Kvitova, Brady, Potapova és más világhírű teniszezők is Ningbóban gyűlnek majd össze.

A statisztikák szerint Ningbo évente több mint 50 országos szint feletti sporteseménynek ad otthont. Az FIA túraautó-világbajnokság, a FIVB női röplabda nemzetek ligája, az "Övezet és Út" hegymászó nemzetközi mesterverseny, az ázsiai súlyemelő bajnokság, a nemzeti vitorlás bajnokság és sok más nemzeti és nemzetközi esemény nemcsak Ningbót tette ismertté, hanem a városnak szélesebb horizontot és magasabb birodalmat is adott.

Az eseményekkel az ipar, a kultúra, a turizmus és a sportipar fejlesztése teljes virágzásban van. A rendezvények gazdasága továbbra is vezet, és a mindenki számára a sport erőteljessége felpezsdül. Egy háromdimenziósabb és élénkebb Ningbo közeledik.

Amikor a sport integrálódik a város vérvonalába, az emberek önbizalma, nyitottsága és toleranciája, civilizált és udvarias temperamentuma akaratlanul kiárad, de Ningbo élénk virágzását is, egy "Magas Pillanatot" egyenként bevezetve.

Kapcsolat: Zhu Min
Tel: 0086-17757478064
E-mail: 342579085@qq.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.