2024. április 28. vasárnap

2023. szeptember 25., hétfő 09:10

Az Ázsiai Játékok első versenyét Ningbóban, Zhejiang tartományban rendezték meg
    Ningbo, China, 2023. szeptember 25., hétfő (APA/OTS) - Szeptember 19-én, az Ázsiai Játékok első versenyeként a Ningbo Xiangshan Banbian Hegyi Strandröplabda Központban megkezdődött a Hangcsouban megrendezésre kerülő 19. Ázsiai Játékok strandröplabda-versenye. A kínai csapat Wang Yanwei/Li Jie megnyerte a versenyt a palesztin csapat ellen, és a kínai küldöttség megnyerte az Ázsiai Játékok első versenyét. Az ázsiai sportesemény egyre növekvő hangulatával együtt a világ szemei a Kelet-kínai-tengerre szegeződtek.

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:

Ningbo, Zhejiang tartomány, a több mint 8000 éves civilizációs múltra visszatekintő tengerparti város, egykor a kínai civilizáció és a világ civilizációja közötti kommunikáció ablakaként szolgált. Ma, a Hangcsoui Ázsiai Játékok társrendező városaként a kikötő előnyeire támaszkodva ad otthont a vitorlás és strandröplabda-versenyeknek, és ismét megjelenik a világ színpadán. Ningbo mindent megtesz azért, hogy az "Események Városát" építse, és egy újabb "Legszebb Névjegykártyát" adjon át a világnak.

A strandröplabda után az Ázsiai Játékok vitorlásversenye következik. A női röplabda olimpiai kvalifikációs torna és a 2023-as Ningbo Tenisz Nyílt Verseny is közeleg. Az egymást követő nehézsúlyú események nemcsak a világ figyelmét keltik fel, hanem folyamatos életerőt is fecskendeznek Ningbóba. Az eseményeken keresztül Ningbo megmutatja egyedülálló városi varázsát.

A 2023-as Ningbo Tenisz Nyílt Verseny szeptember 23. és 30. között kerül megrendezésre a Ningbo Yinzhou Teniszközpontban. Eddig több mint 30 országból és régióból 109 sportoló jelentkezett a versenyre, és 38-an vannak a világranglista első 100 helyezettje között. Kvitova, Brady, Potapova és más világhírű teniszezők is Ningbóban gyűlnek majd össze.

A statisztikák szerint Ningbo évente több mint 50 országos szint feletti sporteseménynek ad otthont. Az FIA túraautó-világbajnokság, a FIVB női röplabda nemzetek ligája, az "Övezet és Út" hegymászó nemzetközi mesterverseny, az ázsiai súlyemelő bajnokság, a nemzeti vitorlás bajnokság és sok más nemzeti és nemzetközi esemény nemcsak Ningbót tette ismertté, hanem a városnak szélesebb horizontot és magasabb birodalmat is adott.

Az eseményekkel az ipar, a kultúra, a turizmus és a sportipar fejlesztése teljes virágzásban van. A rendezvények gazdasága továbbra is vezet, és a mindenki számára a sport erőteljessége felpezsdül. Egy háromdimenziósabb és élénkebb Ningbo közeledik.

Amikor a sport integrálódik a város vérvonalába, az emberek önbizalma, nyitottsága és toleranciája, civilizált és udvarias temperamentuma akaratlanul kiárad, de Ningbo élénk virágzását is, egy "Magas Pillanatot" egyenként bevezetve.

Kapcsolat: Zhu Min
Tel: 0086-17757478064